Çatalca'da otopark sorunu tarihe karışacak

Çatalca'da otopark sorunu tarihe karışacak
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, kapalı katlı otopark proje şantiyesini ziyaret etti. Üner, “300 araçlık 2 katlı otoparkımız ile birlikte kapalı pazarımız tamamlandığında pazarın olmadığı günlerde bin 200 araçlık otopark olarak hizmet verecek ve toplamda bin 500 araçlık otoparkımızla ilçemizde otopark sorunu tarih olacak” dedi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, belediye tarafından yapılan çalışmaları denetledi. Bu kapsamda yapımı devam eden kapalı katlı otopark inşaatını gezen Üner, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Üner'e Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.


Makamda değil sahada

Katlı kapalı otopark projesi şantiye alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Mesut Üner, “Çatalca’mızda hizmet dokunuşlarımıza devam ediyoruz. Makamdan değil sahadan çalışmalarımız sürecek. otopark yapımında artık sona çok yaklaştık. Yapımı tüm hızıyla devam eden ve tamamlanması sürecinde sona çok yaklaştığımız kapalı otopark şantiyemizde yerinde denetimlerde bulunarak, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Çatalca’mızın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözümünü sağlayacak 300 araçlık 2 katlı otoparkımız ile birlikte Kapalı Pazarımız tamamlandığında pazarın olmadığı günlerde 1200 araçlık otopark olarak hizmet verecek ve toplamda 1500 araçlık otoparkımızla ilçemizde otopark sorunu tarih olacak. Hayırlı olsun” dedi.


Liman ölçümleri başladı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Yalıköy Mahallesi'nde balıkçıları rahatlatacak ve Çatalca ekonomisine büyük katkıda bulunacak “Balıkçı Barınağı Projesi” ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. “Çatalca’mızda hizmet dokunuşlarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Balıkçı barınağı projemiz tüm halkımza hayırlı olsun” diyen Üner, “Yalıköy mahallemizde, gerek geçimini balıkçılıktan sağlayan halkımıza gerekse ilçemize ekonomik anlamda büyük bir kazanım sağlayacak, Balıkçı Barınağı Projemizin en önemli süreçlerinden biri olan ana etüt ve proje çalışmalarımızla birlikte liman ölçümlerimiz bugün başladı. Çok yakında yapımına başlayacağımız bu değerli vizyon projemizde ilçemize hizmet yolunda her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve Bakanlık Bölge Müdürümüz Serdar Yücel’e Çatalca’mıza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ederiz. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Az zamanda çok ve büyük işler yaptık' sözünü rehber edinerek, ilçemizi her alanda dünya şehri İstanbul’un parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Doğup büyüdüğüm topraklara, Çatalca’mıza bir vizyon proje daha kazandırmanın gururu anlatılmaz yaşanır. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.