Çatalca'da yaşam daha kaliteli olacak

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; Oklalı mahallesinde yurttaşlarla buluştu.

Burada sevgi gösterileriyle karşılanan Güzel; "Çatalca Senin diyerek projelerimizle Çatalcamızın bugününü değil yarınını da kaliteli kılacağız." dedi.

Başkan adayı Güzel, 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşları, ilçede altyapıdan, sosyal konulara, tarımsal üretimden doğalgaza ilçenin kangren olmuş sorunlarına çözüm sağladığını vurguladı. Güzel " Biz de Çatalca'ya Hizmette Tam Yol İleri diyerek ilçe belediyesi olarak iki kurum arasında iş birliğini sağlayacak, hemşehrilerimizin ve Çatalcamızın huzurlu günlere kavuşmasını sağlayacağız. Planlı Kent Çatalca vizyonumuzla özellikle kırsal mahallelerimizde yaşanan imar sorununu yapacağımız revizelerle ortadan kaldıracağız. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak. Çatalca Çok Güzel Olacak" .şeklinde konuştu.

Projeler internette

Başkan Adayı Erhan Güzel; "Değerli hemşehrilerim, Üreten Kent Çatalca, Yöneten Kent Çatalca Planlı Kent Çatalca ve Güzel Kent Çatalca vizyonlarımızı görebileceğiniz, Çatalcamızın sadece bugününe değil yarınına da değer katacak 78 vizyon projelerimize erhanguzel.com.tr adresli internet sitemizden ulaşabilirsiniz" açıklamasında bulundu.

68e35591-1519-4a82-8a17-52dfc5eff589.jpeg

a5ae5710-054a-43b6-8d90-484431e5671f.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Necdet Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.