Çatalcalı Hakan Kolsuz'un Vize'de cansız bedeni bulundu

Çatalcalı Hakan Kolsuz'un Vize'de cansız bedeni bulundu
Tekirdağ Kapaklı ilçesindeki evinden 10 Mart'ta arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek ayrılan, aracı Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde terk edilmiş olarak bulunan Hakan Kolsuz'un (34) İstanbul'un Çatalca ilçesi sahilinde 97 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Avcılar'ın prestijli kurumlarından Ordu Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi Sadık Pehlivan'ın oğlu olan iş ve spor dünyasının sevilen ismi Evren Pehlivan, Menderes Balaban Kır Düğünleri işletmesinde Hatice Bayram ile dünyaevine girdi.
Düğünde genç çiftin nikahlarını Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban kıyarken nikah şahitliklerini ise Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan ve AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptı. Düğüne Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy, Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, Avcılar Belediyesi Başkanvekili Aydın Apaydın, CHP'li ve AK Partili belediye meclis üyeleri, Avcılarlı muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.