Çatalcalı şair kitabını imzaladı

Çatalcalı şair kitabını imzaladı
Çatalca'da yaşayan Şair Tülin Sezer, yeni şiir kitabı Kördüğüm'ü şiirseverler için Tüyap Kitap Fuarı'nda imzaladı

BARIŞ KIŞ- Çatalca'nın tanınan şairleri arasında yer alan Tülin Sezer, Kördüğüm isimli şiir kitabını Beylikdüzü Tüyap Kitap Fuarı'nda şiirseverlere imzaladı. Fuarda büyük ilgi toplayan şiir ve günce yazılarına çocukluğundan beri ilgi duyan Şair Sezer’in, şarkı sözü yazarı olarak da bestelenmiş eserleri mevcut olup, çeşitli gazete ve dergilerde yayımlanmış yazıları ve şiirleri bulunuyor. İstanbul Enstitüsü’nde yaratıcı yazarlık eğitimi almış olan Sezer ayrıca gazetemizin yazarları arasında.

Şiirde yeni bir soluk

Çatalca’daki resim atölyesinde genç ressamlar yetiştirmeye katkıda bulunarak ve sanatsal çalışmalarına devam ederek çeşitli etkinliklere ve resim sergilerine de katılan Sezer, şiir kitabı, özgün ve yaratıcı bir ses olarak, akışkan, doygun ve nitelikli dizeleriyle şiir ve sanata yeni bir soluk denemesi olarak öne çıkıyor.

Bireysel yolculuğun izdüşümü

Şair “Kördüğüm” eserinde insanlar arası karşılıklı etkileşimleri, bireysel yolculuğunun izdüşümleriyle yoğurmakta ve sanatın, yaşamı nasıl pozitif etkileyebileceğinin ipuçlarını da ortaya koymakta. İnsanlığın ortak acılarının, sevinçlerinin yolculuğunu ustalıkla betimleyerek, keyifli anılarla süsleyerek anlatırken, insanlar arası etkileşimin yarattığı bazı çözümsüzlüklere de sanat vurgusuyla dikkat çekiyor.

atalca2.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.