Çay bahane sohbet şahane

Çay bahane sohbet şahane
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Başkanla Çay Saati" programı kapsamında Sarıgöl Kent Konutları sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi

“Başkanla Çay Saati” buluşmalarının ilki Sarıgöl Kent Konutları'nda yapıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşlar, talep ve önerilerini doğrudan Başkan Usta'ya iletme imkanı buldu. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu programda Başkan Usta, taleplerin değerlendirilerek en hızlı şekilde çözüme kavuşması için çalışacaklarını söyledi. Programda Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi de site sakinlerine müzik ziyafeti sundu.
Programda site sakinlerine hitap eden Başkan Usta, "Buradaki maksadımız, hem sizlerle hasbihal etmek hem de ilçemizi ilgilendiren, mahallemizi ilgilendiren hatta İstanbul'u ya da Türkiye'yi ilgilendiren, bize katkı sağlayacağınız tespitleriniz, önerileriniz olabilir. Onları paylaşmak, mahallemizdeki gelişmelerle ilgili, yapılan çalışmalarla ilgili sizlerle mütalaada bulunmak ve sizleri dinlemek için geldik. Burada bu işin sorumluları, yöneticileri, bizim bu mahalleden sorumlu başkan yardımcımız var, mahalleden sorumlu meclis üyemiz var. Hep birlikte sizleri dinlemek, kaynaşmak ve varsa bizlere öneri, tavsiye bunları sizlerden almak için geldik. Burada bulanan arkadaşlar, önerilerinizi not alacaklar. Biz de üzerimize düşeni değerlendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.