Çekmeköy'deki uyuşturucu satışına polis baskını: 2 gözaltı

Çekmeköy'deki uyuşturucu satışına polis baskını: 2 gözaltı
İstanbul Çekmeköy'de motosikletle uyuşturucu satışı polis baskınıyla sona erdi. Alışveriş için bir araya gelen iki kişi gözaltına alındı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nde, 12 Haziran günü saat 22.00 sıralarında bir kişinin motosiklet ile uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine polis harekete geçti. Takip sonucu motosikletle gelerek uyuşturucu satmaya çalışan Y.T. (35) ile uyuşturucu almaya gelen Y.G.(42) suçüstü yakalanarak, gözaltına alındı. Y.T.'nin üzerinde yapılan aramada,14 uyuşturucu hap, 3,19 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin 225 lira para ele geçirildi. 

İki şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan işlem yapılan Y.G. serbest bırakılırken, Y.T. ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu alışverişi yapılırken polisin şüphelileri suçüstü yakaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.