Cem Kara Yaşam Vadisi Çatalca'da açılıyor

Cem Kara Yaşam Vadisi Çatalca'da açılıyor
Çatalca İlyas Demiroğlu Güreş Salonu'nun açılışının ardından 12 Eylül 2021 Pazar günü Cem Kara Yaşam Vadisi'nin açılışı gerçekleşecek. Belediye Başkanı Mesut Üner, "Açılış programımızın ardından, Mustafa Ceceli konseriyle açılış coşkumuz sizlerle birlikte tavan yapacak" dedi

Eskiden atıl durumda bulunan ve Eşekçi Deresi ismiyle bilinen bölgede ilçe sakinleri için yepyeni bir yaşam alanı oluşturuldu ve işe ilk önce bölgenin ismini değiştirilerek başlanıldı. Geçmiş dönem Belediye Başkanı merhum Cem Kara Yaşam Vadisi adıyla vatandaşlara hizmet edecek olan alanda; çocuklar için macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve kent mobilyaları yer alacak. Açılışı sonrası, sevilen isim Mustafa Ceceli konseriyle Çatalca’daki açılış coşkusunu tavan yapacak. 7’den 77’ye tüm Çatalca halkı son haftalardaki ilçedeki birbirinden değerli etkinlikler ile açılışlarla keyifli ve neşeli dakikalar yaşamaya devam edecek.


Heyecanla bekliyoruz

Cem Kara Yaşam Vadisi açılış programı öncesi yerinde yaptığı denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner, "Heyecanla özlediğiniz ve beklediğiniz gün geldi. Cem Kara Yaşam Vadisi'nin 12 Eylül 2021 Pazar günü açılışını yapıyoruz. Çatalca’mıza kazandırdığımız yaşam vadimizin açılışı öncesi, son hazırlıkları yerinde denetleyerek ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Muhteşem açılış programımızın ardından, Mustafa Ceceli konseriyle açılış coşkumuz sizlerle birlikte tavan yapacak. Tüm Çatalca halkımızı bekliyoruz ve sizleri çok seviyoruz" dedi.

cem kara yaşam vadisi
 


BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.