Cephanelik gibi araba

Cephanelik gibi araba
Tuzla Orhanlı Mahallesi Fettah Başaran Caddesi'nde 26 Temmuz Salı günü saat 22.45 sıralarında, gece bekçilerinin denetimi sırasında durdurulan bir araçta farklı suç malzemeleri ele geçirildi.

Durumlarından şüphelenilen N.T.(40) ve O.Ö.'nün (32) üzerlerinde ve kullandıkları araçta, 26.3 gram metamfetamin, 1.1 gram esrar, 5 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 kutu cinsel gücü artırıcı hap, 1 adet araç kontak anahtarı süsü verilmiş hassas terazi, 9 adet puyp olarak adlandırılan uyuşturucu kullanma aparatı, 9 şişe sahte alkol, 5 kesici alet, 3 çakı, 1 balta ve portatif kürek, 2 silah, 2 şarjör, 2 gaz tüpü, tarihi eser niteliğinde 4'ü gümüş biri altın 5 sikke, 5 cep telefonu, 2 bin 465 lira bulundu.
 

Adli makamlara sevk edildi
Şüphelilerden O.Ö. hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak' ve '6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet' suçundan işlem yapılarak adli makamlarca serbest bırakıldı. N.T. hakkında ise '5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet', 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet' ve 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti' suçlarından işlem yapılarak 27 Temmuz Çarşamba günü adli makamlara sevk edildi.

DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.