Ceylan İnşaat yeniden doğdu

Ceylan İnşaat yeniden doğdu
35 yıllık mazisi ile ülkemizin köklü inşaat firmalarından biri olan Ceylan İnşaat, 2 yıl önce yaşanan kriz nedeni ile konkordato ilan etmiş ve bazı projelere ara vermişti. 2 ay önce kendi isteği ile konkordatodan çıkan Ceylan İnşaat bu süreçte yeniden yapılanmaya gitti

Yeni bir vizyon ile müşterilerinin karşısına çıkan Ceylan İnşaat projelerine kaldığı yerden devam edecek. Yeni merkezine taşınan ve Zer Group ismi ile yatırımlarını sürdürecek. Zer İnşaat, Zer Film, Zer Otelcilik gibi bir çok alanda şirketleri bünyesinde bulunduran ZER Group 2 yıl içinde tüm borçlarını ödedi ve faaliyetlerine kaldığı yerden sürdürmeye başladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan ZER Group Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Biz 2018 yılında dünya genelinde ve ülkemizi de etkisi altına alan küresel mali krizden etkilendik ve konkordato ilan ettik. 8 şantiye ve 1 milyar TL’lik yatırım hedefi olan şirketimiz yaşanan küresel kriz nedeni ile projelerini yavaşlattı veya ara verdi. Ancak bu süreçte konkordato ilan etmeseydik hem şirketimizi kaybedebilir hem de müşterilerimizi mağdur edebilirdik. Bu riski göze almadık ve konkordato ilan ederek borçlarımızı yapılandırdık. Bu süreçte müşterilerimizin menfaatlerini de göz önünde bulundurarak onları mağdur etmemek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. 2 Yıl içinde kentsel dönüşüm bünyesinde devam eden projelerimiz içinde bulunan ev sahiplerinin kiralarını ödedik. Ev sahibi olacak müşterilerimizin hakları devam ediyor. Ayrıca yapılacak olan evlerin mali değerlerinde de bir kayıp yaşanmayacaktır. Bize güvenen müşterilerimize göstermiş oldukları anlayış ve sabır için teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye ve güvenmeye devam etsinler” dedi.

Faaliyetler devam edecek

Zer Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Ceylan ise “35 yıllık bir geçmişe sahip bir şirketiz. Ceylan İnşaat olarak bu yıldan itibaren Zer Group adı ile ticari faaliyetlerimize devam edeceğiz. İstanbul’un birçok bölgesinde şantiyelerimiz var. Bu şantiyelerimizde çalışmalara yeniden başladık. Kadıköy – Göztepe’de ZER OTEL ismi ile yeni bir projemizi tamamladık. Çok yakın bir tarihte otelimiz hizmete girecek. 100 yataklı ve 4 yıldızlı otelimiz Kadıköy – Göztepe semtinde , Marmara Denizi ve Adalar manzaralı son teknoloji sistemle donatılmış, 4 yıldızlı bir otel olacak. Zer Group bünyesinde birçok şirketimiz var. Çeşitli sektörlerde faaliyetlerimiz devam edecek. Bizlere güvenen müşterilerimize , hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.