CHP'li ilçe belediye başkanlarından Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajları

CHP'li ilçe belediye başkanlarından Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajları
İstanbul CHP ilçe belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan oluşunun ikinci yılında, sosyal medyada tebrik  mesajları ile duygularını paylaştılar.

İstanbul CHP ilçe belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan oluşunun ikinci yılında, sosyal medyada tebrik  mesajları ile duygularını paylaştılar. İşte CHP belediye başkanlarının bazı paylaşımları...

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Halkın iradesinin, demokrasinin gücünün önünde hiçbir engelin duramayacağını bir kere daha gösterdi. Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde 16 milyon İstanbullu için adil, eşit ve sosyal belediyecilik anlayışı ile her şey çok güzel olmaya devam ediyor.” 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “2019, İstanbul'un haksızlığa karşı zaferinin tarihidir. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile yurttaşlarımızın eşit ve adil bir kentte yaşama hayâlinin, özleminin gerçeğe dönüştüğü andır”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Yaşasın Demokrasi! İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimi, Türk demokrasisinin imtihanı, halk iradesinin gücü ve aynı zamanda halkın iradesine ipotek koyanların tarihi mağlubiyetidir.”

hasan akgün

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “23 Haziran 2019 İstanbul için bir dönüm noktasıdır. O gün bugündür bu kentte katılımcı, adil, herkese eşit mesafede, 16 milyon için çalışan bir vizyonu var. Başkanımla her şey çok güzel oldu.”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Her şey çok güzel olacak! dedik ve başardık. Yeni bir başlangıç diyerek yola çıkalı tam 2 yıl oldu. Kutlu olsun. 16 milyon İstanbulluya eşit hizmet için kol kola mücadeleye devam edeceğiz.”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “İki yıl önce bugün İstanbul’un ritmi değişti, duyduğunuz sesler icraatlerin sesleri”

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, “Bu halk seçer. Tam 2 sene önce seçti. Uzatmalar olursa; Bu halkın, haksızlık olursa daha açık ara fark en sevdiği. Memlekete dayanışma, kardeşlik, barış, hak, hukuk, adalet lazım. 23 Haziran halk tercihinin 2. senesi kutlu olsun. Darısı yarınlarımıza. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.