CHP'de Bakırköy için öne çıkan isim belli oldu!

CHP'de Bakırköy için öne çıkan isim belli oldu!
CHP’nin kalelerinden biri olarak bilinen Bakırköy ilçesinde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kimin aday gösterileceği merak konusu oluyor. İlçede öne çıkan bir isim ise dikkat çekiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçim öncesinde birkaç belediye başkan adaylığını daha yarın açıklaması bekleniyor. İstanbul’da CHP’nin öne çıkan ilçelerinden olan Bakırköy’de Bülent Kerimoğlu’nun yerine aday gösterilecek isim büyük bir merakla bekleniyor. İlçede öne çıkan ismin kim olduğunu gazeteci Mehmet Mert köşesine taşıdı…

Mehmet Mert, 3 Ocak tarihli Damga Gazetesi’ndeki köşesinde, 31 Mart yerel seçimleri öncesi megakentte adaylık ihtimali bulunan kadın adayları yazdı.

İmamoğlu’ndan kadın adaylara özel çalışma

İstanbul’un farklı ilçelerinde yerel seçimlerde kadın adaylara öncelik vermek için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde çalışmalar yürütüldüğünü kaleme alan Mehmet Mert, Bakırköy’de öne çıkan ismin Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu olduğunu açıkladı. Mert, Adalar ve Üsküdar ilçelerinde de kadın adaylara öncelik tanınabileceğini belirtti.

ay.png

İşte Mehmet Mert’in o satırları:

Bakırköy’e hem kadın hem profesör aday…

CHP’nin İstanbul’da kritik ilçelerde aday belirleme çalışmaları sürerken Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun Bakırköy’de öne çıkan isim olduğu belirtiliyor.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun birçok ilçede kadın aday belirlemek için çalışmalar başlattığı bilgisi gelirken, Adalar için Esra Huri Bulduk ve Aslı Öymen, Üsküdar için ise Sinem Dedetaş isimleri ön plana çıkıyor. Başka ilçeler için de yine kadın adaylar için çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Ataşehir, Sarıyer, Avcılar, Kadıköy gibi ilçelerde de çalışmalar çok yönlü devam ediyor.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.