CHP'li Erhan Güzel ve AK Partili Ali Tombaş'tan İstanbul Valisi Gül'e ziyaret

CHP'li Erhan Güzel ve AK Partili Ali Tombaş'tan İstanbul Valisi Gül'e ziyaret
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde, Çatalca Belediye Başkanı olarak seçilen Erhan Güzel ve Sultanbeyli Belediye Başkanı olarak seçilen AK Partili Ali Tombaş, İstanbul Valisi Davut Gül'e ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Davut Gül, iki belediye başkanı ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşme İstanbul Valiliğinin sosyal medya hesabından duyurulurken yapılan paylaşımda "Görevlerine yeni başlayan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Valimiz Davut Gül'ü ziyaret etti." denildi.

Söz konusu görüşmeye dair Erhan Güzel, Vali Gül'ü makamında ziyaret ettiklerini kaydederek Çatalca'nın gelişimi için işbirliği içinde çalışmaların sürdüreceklerinin bilgisini verdi. Güzel "İstanbul Valimiz Sayın Davut Gül'ü makamında ziyaret ettik. Güzel ilçemiz Çatalca'nın gelişimi için işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Valimize misafirperveliği ve sıcak karşılaması için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Partili Ali Tombaş da "İstanbul Valimiz Sn. Davut Gül'ü ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği ve sohbetleri için Sn. Valimize şükranlarımı sunuyorum." şeklinde paylaşım yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.