CHP'li Güzel Kadınlar Matinesi'nde!

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, dün Kadınlar Matinesi'nde kadın buluşmasına katıldı.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, dün "Kadınlar Matinesi'nde kadın buluşmasına katıldı. İBB Kültür etkinlikleri içinde yer alan "Kadınlar Matinesi" konserinde ünlü sanatçı Öykü Gürman sahne aldı. Çatalca'nın dört bir yanından gelen yüzlerce kadın ve çocuk keyifli dakikalar yaşadı.
Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, kısa bir süre kaldığı etkinliğe katılan Çatalcalı kadınlar ve çocuklarla bir araya geldi. Alkışlar ce sloganlarla karşılanan Başkan Adayı Güzel "Kadınlar Matinesi'ne katılan Çatalcalılara iyi eğlenceler diledi.

Yaptığı kısa açıklamada ise şunları söyledi:
Çatalca tarihinin en çalışkan belediye yönetimi olma yolunda çıktığımız bu yolda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız her alanda hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Çatalcamızda özlenen sosyal demokrat belediyeciliği canlandırmak, genç, dinamik, işiniz ehli ekibimizle ilçemizi marka haline getirmek için dur durak bilmeden çalışacağız. İnanıyoruz ki, bizim dönemimiz Çatalcamızın tarihine altın dönem olarak geçecek. “Çatalca’ya hizmette tam yol ileri” diyerek çıktığımız bu yolda inanıyoruz ki Çatalca’da her şey çok güzel olacak."

6d2b7253-b614-432a-bf40-1420bf750c90.jpeg

c9a64c6d-7bb5-4871-aa85-88e14b098194.jpeg

929c8d0a-693b-49bc-aa77-cce92fc3a98d.jpeg

Kaynak:Necdet Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.