CHP'li Güzel: Kent lokantası da açılacak

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, meydanlara sığmadı. Kaleiçi Mübadele Meydanı'nda kahvehanelere sığmadı, sokaklara taştı.

Yüzlerce kişinin coşkuyla karşıladığı CHP'li Güzel "Seçim çalışmalarımıza başladığımız günden bugüne gittiğimiz her yerde üç konuda seferberlikten söz ediyoruz. Bunlar; sağlık, eğitim ve kentsel dönüşüm / deprem. Birçok hemşehrimizin hayatının her anında olan Kaleiçi, kültürel öğeleriyle ilçemize değer katsa da yapılara restorasyon ihtiyacı gün geçtikçe artıyor." şeklinde konuştu.

Kaleiçi'ni ihya edeceğiz

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel çoşkulu karşılamanın ardından "Başkan Güzel", "Çatalca'ya yakışan başkan Erhan Güzel sloganları arasında yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Göreve geldiğimizde; Yıllardır kaderine terk edilen Kaleiçi kentsel sit alanının restorasyon çalışmalarını hızla hayata geçireceğiz. İBB Miras ekipleri ile iş birliğini sağlayarak ilçemize değer katacağız. 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Genel Sekreter Yardımcımız, Fatih Belediye Başkan Adayımız Mahir Polat ve ekip arkadaşları İstanbulumuzun kültürel dokusuna büyük katkılarda bulundu. Kendilerine gönülden teşekkür ederim. Çatalcamıza modern kreşler ve çocuk etkinlik merkezleri yaparak yavrularımızın üst düzey eğitim imkanları almaları için hizmete açacağız."

Kent lokantası da açılacak !

Başkan Adayı Güzel "Hemşehrilerimize; Çatalcamıza dar gelirli vatandaşlarımızın ve öğrencilerin dostu kent lokantasının açılacağının müjdesini de vermek isterim. Bizi soğuk havada ilgileriyle ısıtan hemşehrilerime teşekkür ederim. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak. Çatalca Çok Güzel Olacak Tam Yol İleri" dedi

c2.jpg

c3.jpg

c4.jpg

c5.jpg

c7.jpg

c8.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.