CHP'li Güzel'den kadınlara destek sözü

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; Yalıköy mahallesinde kadın buluşması gerçekleştirdi.

Yalıköyün kadınları bu buluşmaya büyük ilgi gösterdi. Güzel; "İstanbul’un en büyük ilçesi olan Çatalcamızın her bireyinin hayatını güzelleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalıköy mahallemizin üretimini canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık." dedi.

"Üreten Kent Çatalca ve Çatalca Senin vizyonlarıyla Çatalca'da ayrım yapmadan her bir bireyin ekonomik durumunu iyileştirecek projeleri gerçekleştireceğiz." diyen başkan adayı Erhan Güzel şöyle devam etti.

"İş hayatına atılmak isteyen gençler için meslek edinme kurslarını, kendi işini kurmak isteyen kadınlarımız için girişimcilik ve inovasyon merkezi ile vergi indirimlerini gerçekleştirerek Çatalcamızın her bir yanına uzanan el olacağız.Sürekli açık kütüphanelerden ıslak alanları ve bahçesi yenilenmiş okullara, modern kreşlerden yeni üniversite yapımına, sosyal medya ve içerik atölyesinden oyun alanlarına Çatalcamıza katacağımız eğitim değerleri ile Çatalcamızda eğitim seferberliği başlatacağız.İstanbul başardı, Çatalca da başaracak."

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.