Cihan Dündar: 33 senedir Büyükçekmece yok

Cihan Dündar: 33 senedir Büyükçekmece yok
AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Cihan Dündar, Vuslat TV'de Yaren Aksemer'in konuğu oldu. Dündar, 33 yıldır Büyükçekmece'nin olmadığını söyledi.

31 Mart seçimlerine hazırlanan partilerin yanı sıra meclis üyesi adayları da vatandaşların nabzını tutmayı ve projelerini anlatmayı sürdürüyor. AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Cihan Dündar da Vuslat TV'de Yaren Aksemer'e konuk oldu.

Sahilde sosyalleşme yok

Aksemer'in "Nasıl bir Büyükçekmece hayal ediyorsunuz"?' sorusun yanıt veren Cihan Dündar, belediye başkanının uzun süre koltukta oturmasına rağmen hizmetlerin yetersiz olduğunu savunarak; 'Şu an 33 yıldır Büyükçekmece yok, hizmet yok. İyileşme, ilerleme yok. Bir taraf göl, diğeri deniz. İstanbul'un girişi diyebiliriz. Son 33 yıla baktığımda yolumuz dahi yok. Toplum, kültür merkezleri, kütüphane, sahilde bir sosyalleşme yok. Yaptığımız lansmanda tüm bunlara değindik, daha iyilerini yapacağımızı sunduk" dedi.

Kadınlara ve gençlere önem veriyoruz

Başkan Adayı Recep Erol'un konuya çok hassas yaklaşarak kadınlara ve gençlere önem verdiğini ifade eden Dündar; "Teşkilatımızın yarısı kadınlardan ve gençlerden oluşuyor. Başkan adayımız Sayın Recep Erol bölge tarafından tanınan biri ve çok da seviliyor. Hanımefendiler için pek çok imkan olacak. Keza yine gençlerin iş bulabilmeleri, faydalı aktivitelere katılmaları yönünde projelerimiz var." ifadelerini kullandı.

Vuslat TV'de yayınlanan ve Yaren Aksemer'in sunduğu Siyaset Gündemi programının tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.