Çocuklara özel film atölyesi

Çocuklara özel film atölyesi
Beşiktaş Belediyesi, “Benim Filmim Beşiktaş’’ temalı 9 ve 12 yaş arası çocuklara yönelik, 4 haftalık kısa film atölyesi düzenledi. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşen atölyenin galasında çocuklar, kendi tasarladıkları filmleri galada gösterime sundu

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği "Benim Filmim Beşiktaş" temalı 4 haftalık kısa film atölyesi sona erdi. 9-12 yaş arası çocuklara yönelik gerçekleştirilen atölye kapsamında senaryo yazımı, çekim teknikleri, video kurgu gibi kısa film süreçleri uygulamalı olarak gösterildi. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşen kısa film atölyesi, çocukların hikâyelerini ve yaşadıkları yeri kendi bakış açılarıyla filme dönüştürmelerine imkân sağladı.


Ünal Yeter destek verdi

Çocukların bu süreçte Beşiktaş’a kendi pencerelerinden baktığı atölyenin sonunda özgün yapımlar ortaya çıkaran çocuklar, filmlerini Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde galada gösterime sundu. Gösterime BKM Güldür Güldür ekibinden oyuncu Ünal Yeter de konuk olarak çocukların filmlerine destek verdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: “4 kısa filmden oluşan “Benim Filmim Beşiktaş’ın galasını gerçekleştirdik. 15 çocuğumuzun atölyeye katılarak çektiği kısa filmlerde oyuncu, senarist ve yönetmen kendileriydi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.