Çocuklarımızın yüzü hep gülsün

Çocuklarımızın yüzü hep gülsün
İstanbul Oyuncak Müzesi'ni ziyaret eden Avcılarlı çocuklar keyifli bir zaman geçirme fırsatı buldu. Çocukların her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Biz her zaman onların yüzü gülsün diye çalışıyoruz. Benzer etkinlerimizin sayısını çoğaltacak. Çocuklarımızın güzel vakit geçirmesini sağlayacağız” dedi

Okullar ara tatile girmişken, Avcılarlı çocuklarda belediyenin düzenlediği etkinliklerle tatili iyi bir şekilde değerlendirme fırsatı buldu. Ünlü şair Sunay Akın'ın sahibi olduğu İstanbul Oyuncak Müzesi'ne giden çocuklar burada hem oyuncakları tanıdı hem de oyuncaklara dair bilgi sahibi olma fırsatı buldu. Ziyaret nedeniyle oldukça mutlu olduğunu kaydeden çocuklar, “Burada çok keyifli bir zaman geçirdik. Hem güzel bir yeri görmüş olduk hem de oyuncakları tanıdık. Buraya gelmemizi sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocukların hayalleri geleceğimizdir

Avcılarlı çocukların müzeye yaptıkları ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren Sunay Akın ise Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye teşekkür ederek; “Müzeler toplumların hafızasıdır. Bir toplumun ne kadar çok müzesi varsa, geleceğini aydınlatacak o kadar bilgi mabedi vardır. Buraya gelen çocuklar da bilgiye ulaşıyor. Ben bugün buraya gelen Avcılar Belediyesi'nin değerli öğretmenlerine, Avcılarlı çocukları müzeyle buluşturan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir ülkenin geleceği çocukların hayalleridir” ifadelerini kullandı.

Her zaman yanlarında olacağız

Çocukların her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ise “Çocuklarımızın yüzü gülsün diye çalışıyoruz. Bu ara tatilde de çocuklarımızın güzel bir vakit geçirmesi, eğlenirken bir şeyler de öğrenebilmesi adına müze etkinliği düzenledik. Benzer faaliyetlerimizi çoğaltarak, çocuklarımızın daha değerli zaman geçirmesini sağlayacağız. Avcılar'daki her yurttaşımızın özellikle de çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok değerli. Bu doğrultuda çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Anıl Boduç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.