Cüneyt Yüksel: Halk ne isterse o olacak

Cüneyt Yüksel: Halk ne isterse o olacak
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Damga'ya konuştu. Süleymanpaşa için canla başla çalıştıklarını anlatan Yüksel, “Benim yönetim anlayışım çok açık. Halk ne isterse o olacak. Halka rağmen bir şey yapmayız” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede devam eden çalışmalara ilişkin ve belediye başkanlığına dair Damga'ya konuştu. Süleymanpaşa için her fırsatta yoğun bir mesai harcadıklarını anlatan Yüksel, “Bizim için öncelik her zaman Süleymapaşa ve Süleymapaşa halkıdır. Onların mutluluğu, iyiliği bizim için her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın tercihiyle göreve geldiğim günden beri bunu şiar edinerek yaşıyorum. Yaşamaya da devam edeceğim. Süleymanpaşa için canla başla çalışmayı sürdüreceğim” dedi.


Süleymanpaşa için el ele verdik

İlçede bulunan ve yıllardır kapalı vaziyette olan Rumeli İskelesi'ni kısa sürede onararak, halkın kullanımına açtıklarını anımsatan Yüksel, “Seçimden sonra ilçemize ilk hizmetimizi sunmanın gururunu böylece yaşadım. Böylesi güzel hizmetler bizi daha güzel hizmetler yapma noktasında azimli kılıyor. Başkan yardımcılarımız, teknik ekipteki arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek ilçemiz için hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Mühendis mi başkan mı?

Altınova Mahallesi'nde yer alan sahil şeridini genişletip çocuklar için park; gençler için halı sahası, basketbol sahası, aileler için; kahvaltı ve piknik alanları inşa ettiklerini de vurgulayan Yüksel, “Altınova'ya yaptığımız bu hizmetlerde bize mutluluk verdi. Öyle ki bu süreçte elimizde metre ilçe ölçüm yaptığımızda insanların büyük bir kısmı beni belediye başkanı değil de mühendis sandı. İlçemiz için her türlü mevkinin ötesinde hizmet aşkıyla hareket ettiğimizi herkes biliyoruz. Vatandaşlarımızın takdirini kazanmak bizi en çok mesut eden şeylerden birisi” ifadelerini kullandı.


Halkın dediği olur

Halka rağmen bir şey yapmayacaklarını da anlatan Yüksel, “Bizim için önce halk gelir. Halk ne derse o olur. Halkın söylemediği, istemediği bir şeyi yapmayız. Bu en başta bize inanan insanlara ihanet olur. Biz o insanlara hak ettikleri hizmeti götürmekle görevliyiz” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'la uyum içinde çalıştıklarını da aktaran Yüksel, “Kadir ağabeyimizin tecrübelerinden de faydalanıyoruz. Hep birlikte vatandaşlarımız için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.