Değirmenci: Büyüdüğüm kente belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum

Değirmenci: Büyüdüğüm kente belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum
CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Değirmenci, bugün CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na giderek Avcılar Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını teslim etti.

Ali Rıza Değirmenci, “Atalarımın kurmuş olduğu, büyüdüğüm, sevinç ve hüzünlerimi yaşadığım bu kente belediye başkan aday adayı olmak için yola çıkmış bulunuyorum” dedi

CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Değirmenci, bugün ailesiyle birlikte CHP Avcılar İlçe Binası'na giderek Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını teslim etti. Avcılar'a hizmet etmek için yola çıktığını anlatan Değirmenci, “Atalarımın kurmuş olduğu benim de büyüdüğüm, sevinçlerimi yaşadığım, hüzünlerimi yaşadığım Avcılar'a belediye başkan aday adaylığı için başvurdum. Avcılar'a belediye başkanı olmak için yola çıkmış bulunuyorum” dedi.

Her şey çok güzel olacak

Avcılar'da CHP'deki değişimcilerin en önemli temsilcilerinden birisi de olan Değirmenci, aday adaylığını ilan ettiği gün “Her şey çok güzel olacak” diyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da selam gönderdi.

Ali Rıza Değirmeni kimdir?

Uzun yıllar Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci'nin oğlu olan Ali Rıza Değirmenci bu dönem Avcılar'da Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış görevinden istifa etmiştir. Değirmenci, CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

whatsapp-gorsel-2023-11-28-saat-13-46-28-6332bceb.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-28-saat-13-29-34-ab0db94f.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-28-saat-13-29-34-dbb55728.jpg

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.