Derya Çebi ile yola devam

Derya Çebi ile yola devam
Türkiye Sakatlar Derneği Büyükçekmece Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda Kurucu Başkan Derya Çebi ile yola devam kararı alındı

60 yıllık geçmişi ve Türkiye genelinde 70 şubesi ile kamu yararına dernek statüsüne sahip olan Türkiye Sakatlar Derneği’nin Büyükçekmece Şubesi geçtiğimiz yıl kurulmuştu. Derya Çebi’nin kurucu başkan olarak görev yaptığı şube geride bıraktığı dönemde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kendinden söz ettirdi. Gelişmeler karşısında daha dinamik bir yönetim kadrosu oluşturmak amacıyla olağanüstü kongreye giden Derya Çebi oluşturduğu liste ile tekrar başkanlığa seçildi.

Üst kurul üyeliğine seçildiler
Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanının da katıldığı genel kurulun Divan Başkanlığı TSD Genel Sekreteri aynı zamanda İBB Meclis Üyesi Yılmaz Demirel tarafından gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyeleri Hakan Çebi, Savaş Bilik ve Özkalp Beyaz ile iş kadını Sümeyya Ateş’in onur üyeliğine seçildiği genel kurulda BÜSTKİD kurucu başkanı Derya Kök ile Büyükçekmece Belediye Meclisi aynı zamanda Engelli Komisyonu üyesi Gülcan Tekdemir Demirkan’da TSD Üst Kurul üyeliğine seçildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.