DEVA Partisi Esenyurt meydanda kitap okudu!

DEVA Partisi Esenyurt meydanda kitap okudu!
Deva Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı farkındalık oluşturmak adına, Esenyurt meydanında kitap okuma etkinliği ve müzisyenlere destek amaçlı müzik dinletisi programı gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Esenyurt İlçe Teşkilatı Halis Kahriman Başkanlığında Esenyurt’ta farkındalık oluşturmak adına önemli bir etkinliğe imza attı. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda biraya gelen Deva Partisi Esenyurt ilçe teşkilatı ve üyeleri kitap okudu. ardından da müzik dinletisi gerçekleştirdi. Okumaya ve okutmaya yönelik farkındalık yaratmak, aynı zamanda pandemi sürecinde zor günler geçiren sanatçılara destek vermek amacıyla düzenlenen etkinliğe, çok sayıda Esenyurtlu vatandaş ve gençler eşlik etti.

Müzik susmasın diyerek bir proje oluşturduk

Halayların çekildiği ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikle ilgili konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, yaptıkları etkinlik ile Esenyurt’ta farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Başkan Kahriman, “Bildiğiniz üzere müzisyenlerimiz uzun bir süredir zor günlerden geçiyor. Bizde yönetimimizdeki arkadaşlarımızla müzik susmasın diyerek bir proje oluşturduk ve müzisyenlerimize manevi destek vererek farkındalık yaratmak istedik. Aynı zamanda Esenyurtlu komşularımızla beraber kitap okuyarak okumaya ve okutmaya yönelik dikkat çekmek istedik. Vatandaşlarımız ve özellikle genç kardeşlerimiz de bize destek verdi güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaparak farkındalık oluşturduk” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.