Diyaliz hastası emekliden Bülent Kerimoğlu'na: Kumara gideceğine paramızı versin

Diyaliz hastası emekliden Bülent Kerimoğlu'na: Kumara gideceğine paramızı versin
Bakırköy Belediyesi'nde 1993'ten beri işçi olarak çalışan ve yaklaşık 3 ay önce emekli olan yüksek diyaliz hastası Murat Fidan, 700 bin TL'lik tazminatını alamayınca çareyi protesto eylemlerinde aradı.

Bakırköy Belediyesi'nde 1993'ten beri işçi olarak çalışan ve yaklaşık 3 ay önce emekli olan yüksek diyaliz hastası Murat Fidan, 700 bin TL'lik tazminatını alamayınca çareyi protesto eylemlerinde aradı. Belediye Başkanı Kerimoğlu için, “Bu adamda Allah korkusu bile kalmamış” diyen Fidan, “Para yok diye hakkım olanı vermiyor, halbuki hepimiz biliyoruz para var” dedi.


KUMARA GİDECEĞİNE PARAMIZI VERSİN

Düzenli olarak hergün belediye binası önüne gelerek pankart açan ve sesini duyurmak isteyen Murat Fidan, “30 yıl Bakırköy Belediyesi'ne emek verdim. Emekli oldum. İkramiyelerimizi vermiyor. 'Para yok' diyor. Halbuki para var. 300 kişilik bölümde bin 500 kişi çalışıyor. Hastalığıma ilişkin raporum var. Buna rağmen tazminatımı alamıyorum. Kumara gideceğine paramızı versin. Makam odasına 22 milyonluk eşya alacağına işçinin emekçinin hakkını versin” dedi. Ön seçim olduğu taktirde İBB Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kerimoğlu’nun Bakırköy'ü yönetemediğini, çalışan personelin çoğunluğunun da kendi hemşehrisi olduğunu iddia eden Murat Fidan, “Bu adamda Allah korkusu bile kalmamış, protesto eylemlerime devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.