Dogo Argentino dehşeti! Kendisini gezdiren kişiye saldırdı...

Dogo Argentino dehşeti! Kendisini gezdiren kişiye saldırdı...
Sokağa çıkma yasağının bulunduğu günde beslenmesine izin verilmeyen Dogo Argentino cinsi köpeklerle sokakta gezen bir grup arkadaş korku dolu anlar yaşadı. Köpeklerden biri bir anda gruptakilerden birinin ayağını ısırdı ve uzun süre bırakmadı. Kameraya kaydedilen anlarda uzun süre yerde sürüklenen genci mahalleli kurtardı.

Kağıthane'de gerçekleşen olay, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Ramazan Bayramı'nın 4. günü yaşandı. Genç yaşlardaki 4 kişinin, Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi Alibey Caddesi'nden gezdirdikleri Dogo Argentino cinsi köpekler bir anda saldırganlaştı. Köpeklerden birisi, arkadaş oldukları belirtilen kişilerden birisinin ayağını ısırdı. Arkadaşlarının uğraşlarına rağmen köpeğin güçlü çenesi bir türlü açılmadı. Yere düşen genç kişinin acı içindeki haykırışlarını duyan mahalle sakinleri yardıma koştu. Evinden çıkan bir vatandaş, çevredekilerin de yardımıyla genç kişinin yaralanan ayağını köpeğin dişlerinden kurtarmayı başardı.

Mahalleliden tepki
Yaralanan kişi daha sonra arkadaşlarıyla birlikte gözden kayboldu. Mahalle sakinleri ise bir yandan olayın şokunu yaşarken, diğer yandan da bu köpeklerin çocuklara da saldırabileceklerini söyleyerek tepki gösterdiler. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.