Doruk Bulut: Güçlü bir Silivri için yola çıktık

Doruk Bulut: Güçlü bir Silivri için yola çıktık
Doruk Bulut, CHP Silivri Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti. Bulut, "Güçlü bir Silivri için, bu topraklara sahip çıkmak için, bu topraklarda yaşayan tüm hemşehrilerimize sahip çıkmak için yola çıkıyoruz” dedi

MÜGE CESUR ÖZMEN- CHP Silivri Belediye Başkan aday adaylığını ilan eden Doruk Bulut, Silivri için yola çıkmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Silivri halkına seslenen Bulut, “Cumhuriyet Halk Partisi ailem, Birlikte yol yürümekten onur duyduğum yoldaşlarım; Silivri’de doğan, Silivri’de büyüyen ve Silivri için yıllardır hizmet eden, Silivri’nin ve CHP’nin öz evladı olarak karşınıza çıkmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rumeli göçmeni bir ailenin 3. kuşak ferdi olarak İstanbul Silivri’de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimlerimi İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Makine bölümünü bitirerek mezun oldum. Çiftçi bir ailenin öğretmen bir anne babanın evladı olarak ailemizin toprağa olan ilgisinden çiftçiliğe yöneldim. Şu anda çiftçiliğin yanı sıra özel sektörde üst düzey yönetici olarak meslek hayatımı sürdürüyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım” diyerek kendisini tanıttı.

Gençlerin de yeri var dedim

Siyasette her zaman aktif rol üstlendiğini anlatan Doruk Bulut, “Bugün sizlerle buluşmama vesile olan siyaset hayatıma, “Bir Çift Mavi Göz’ün” hayal ettiği Türkiye’de benim de izim olmalı diyerek 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partimiz’e üye olarak başladım. Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partimize üye olduğum günden beri sizlerin destekleriyle çeşitli görevlerde yer aldım. “Gençlerin siyasette yeri var” diyerek sırasıyla CHP Değirmenköy Belde Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeliği ve İBB Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde sizlerin temsilcisi oldum. Son olarak 38. Olağan Kurultayımızın Silivri delegelerinden biri olarak örgütümüzün, sokağın, esnafın, gençlerin, kadınların kısacası umutsuzluğa kapılmış tüm Türkiye’nin değişim talebi için CHP değişirse Türkiye değişir diyerek Genel Başkanımız Özgür Özel ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun koyduğu 2024 ve 2028 seçimlerindeki iktidar hedefi için Ankara’da var gücümle çalıştım” şeklinde konuştu.

Silivri'ye sahip çıkacağız

Silivri için yola çıktığını kaydeden Bulut, “Şimdi ise sizlerle birlikte yepyeni bir yolun başındayız. Hayalini kurduğumuz güçlü bir Silivri için, bu topraklara sahip çıkmak için, bu topraklarda yaşayan tüm hemşehrilerimize sahip çıkmak için yola çıkıyoruz. Bu önemli başlangıç, 81 ilden vatandaşımızın yaşadığı Silivrimiz için yeni ve güzel bir sürecin kapılarını aralıyor. Hemşehrilerimize, hayalimizdeki Güçlü Silivri'yi anlatacağız. Yeniden iktidar hedefimize ulaşmak için kararlı bir çaba içinde olacağız ve bu çerçevede hazırlıklarımızı en üst düzeye çıkaracağız. Silivri'nin geleceği için yapacağımız çalışmalarda hemşehrilerimiz sürecin içinde olacak, onların görüşlerine ve taleplerine önem vereceğiz. Yerel yönetim kararlarımızı, ilçenin her kesiminin beklentilerini göz önünde bulundurarak şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Silivri'ye değer katacağız

Silivri'ye değer katacak çalışmalar yapacaklarını anlatan Bulut, “Muhtarlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, basın mensuplarıyla ve toplumun her kesimiyle kucaklaşan, her an hemşerilerimizin yanında olan bir anlayışla, genç ve dinamik kadrolarla, bu toprakları tanıyan, Silivri’mizin ihtiyaçlarını bilen kadrolarla çalışan katılımcı bir yönetimi inşa edeceğiz. Tarım ve hayvancılığı ile güçlü Silivri’de tarım topraklarımıza sahip çıkacağız. Üretimi, üreticiyi teşvik edeceğiz, daha çok destekleyeceğiz. Tarım üretiminde ülke ekonomisini ve tarımını destekleyen Silivri’nin sesini daha gür çıkaracağız. Ve bu topraklarda alın teriyle üretilen ürünlerini katma değere dönüştürecek hedeflerimizi anlatacağız. Turizm potansiyeli Güçlü Silivri’nin Marmara sahillerini, denizini, doğasını, ormanlarını tanıtacağız. Avrupa’nın kıyısında Silivri’mizin turizm hedeflerini geliştireceğimizi, bu gelişimi Silivri’mizin her alanında nasıl ortaya çıkaracağımızı anlatacağız” dedi.

Üreten bir Silivri

Silivri'nin üreten bir ilçe haline geleceğini kaydeden Doruk Bulut, “Üreten bir belediye olacağız. Dinamik bir belediye olacağız. Pratik bir belediye olacağız. Güçlü, genç katılımcı, yeşil, çevreci ve sürdürülebilir bir belediye olacağız. Silivri’nin, tüm sathına yayılmış, hızlı karar veren, hızlı hareket eden, paylaşan, tüm paydaşlarıyla ortak hareket eden, herkesle barışık, kararlı bir belediye olacağız. Temel alt yapı üst yapı eksiklikleri için çalışan, kurumları, şirketleri ile ahenk içinde olan, çözüm odaklı, en önemlisi halk odaklı bir anlayış ile hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Silivri’yi yeni yaşam alanlarıyla buluşturacağız. Silivri’yi modern spor alanları ile buluşturacak, sporun ve sporcunun yanında olacağız. Amatör spor kulüplerimize ve ilçemizin gözbebeği Silivri sporumuza hak ettiği desteği sonuna kadar vereceğiz. Geleceğimizin teminatı Gençlerimiz ile buluşacağız, onlara birlikte Silivri'nin geleceğini inşa edeceğiz. Gençlerin taleplerine kulak tıkamayan ihtiyaçlarına cevap veren bir belediye olacağız. Eğitime destek veren bir belediye olacağız. Kadınlarımıza istihdam sağlayan, mahalle mahalle üretim hedefleri koyan bir Silivri olacağız. Kültür ve sanatı toplumun her alanında yaşatan bir kültür ve sanat şehri olacağız” diye konuştu.

Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz

Her zaman geleceği düşündüklerini de anlatan Doruk Bulut, “Sosyal anlamda ihtiyaç sahibi olan hiçbir vatandaşımızın kendini yalnız hissetmediği, vatandaşına kucak açan, vatandaşının yanında olan alan elin veren eli görmediği bir belediye olacağız. Esnafın yanında, esnafın hakkını koruyan, ancak vatandaşın taleplerini, vatandaşın ihtiyaçlarının esas alan bir anlayışla hareket edeceğiz. Yine ulaşımda yeni bir bakışla trafik çözümlerimizi anlatacağız. Büyük mahallelerimizden başlayarak otopark çözümlerimizi anlatacağız. Deprem riski karşısında güçlü, depreme dayanıklı bir Silivri için var gücümüzle çalışacağız. Ve tek hedefimiz, bu güzel şehri kadınlarımızla, gençlerimizle daha güzel yarınlara ulaştırmak olacak. Tek hedefimiz çocuklarımızın geleceği için sonuna kadar mücadele etmek olacak. İşte bu temel yaklaşımla yola çıkıyoruz. Milletimizin talep ve isteklerini esas alacağız, bugüne kadar yapmış olduğumuz hazırlıkları ve çalışmaları olgunlaştıracak ve milletimizin huzuruna, oyuna çıkacağız. Silivri’nin köyleri, beldeleri bizim. Silivri’nin sokakları, caddeleri bizim. Silivri’nin meydanları bizim. Milletimizle buluşacağız. Hayallerimizi anlatacağız, hedeflerimizi anlatacağız. Güçlü bir Silivri için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Yolumuz açık olsun Silivri

Silivri için göreve hazır olduğunu vurgulayan Bulut şu ifadeleri kullandı; “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde 2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığına aday olduğumu hepinize ilan ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 2024 yerel seçimleri için koyduğu 21 ilçe hedefini gerçekleştirmek ve Silivri Belediyesinde CHP bayrağımızı yeniden dalgalandırmak için kendimi önce Allah’a, sonra milletime, sonra da örgütümün vicdanına emanet ediyorum. Değişimin yüzyılı, Yüzyılın değişimi Yolumuz açık olsun Silivri.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.