Dükkana yarı çıplak geldi: Kalabalığı fırsat bilip cep telefonu çaldı

Dükkana yarı çıplak geldi: Kalabalığı fırsat bilip cep telefonu çaldı
Cep telefonu dükkânına müşteri gibi gelen şüpheli, dükkân içerisindeki kalabalığı fırsat bilerek telefon çalarak kaçtı.

Esenyurt'ta cep telefonu dükkânına müşteri gibi gelen şüpheli, dükkân içerisindeki kalabalığı fırsat bilerek telefon çalarak kaçtı. O anlar dükkânın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 29 Ağustos Salı günü Esenyurt Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi'nde bulunan bir cep telefonu dükkânında meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi, kullandığı kamyoneti park ederek telefon dükkânına girdi. Yarı çıplak şekilde içeri giren şüpheliye, işyeri sahibi üstünü giyinip gelmesini söyledi. Dışarı çıkıp üstünü giyinen şüpheli, tekrar dükkana gelerek telefonuna TL yüklemek istediğini söyledi. İçeride başka müşterilerin olmasını fırsat bilen şüpheli, tezgâh içerisinde bulunan telefonlara doğru yöneldi. Dükkan sahibi Yılmaz Uçar'ın müşterilerle ilgilendiğini fark eden şüpheli, gözüne kestirdiği telefonu tezgâhı açarak aldı ve arka cebine koydu. Daha sonra TL yüklediği fişi de alarak geldiği kamyonet ile olay yerinden uzaklaştı. O anlar dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

DÜKKANA YARI ÇIPLAK GELDİ

Dükkânı sahibi Yılmaz Uçar, "Bir tane araba ile bir kişi gelip içeriye giriyor. Önce normal bir müşteri gibi kontör alıyor. Kontörü alınca numarası kayıtlı kalıyor zaten sistemde ondan sonra başka müşteriler gelince oraları, buraları karıştırmaya başlıyor. Tabi bende ilk başta şüphelendim. Şüphelenme sebebim ise, içeriye yarı çıplak elinde sigarayla geldi, ben de dışarı çıkıp üzerini giyinmesini istedim. Üstünü giyindikten sonra içeri geldi. İzin almadan eline kolonyayı aldı, banyo edercesine yüzüne sürdü. Şüphelendirdi yaptığı hareketler. Daha sonra diğer müşteriler ile ilgilenirken, tezgâhı açıp telefonları karıştırıyor, oradan bir tanesini alıp cebine koyuyor. Hiçbir şey olmamış gibi gelip masadan fişini alıyor. Giderken de herkesin gitmesini bekliyor. Eğer ben ilk baştan şüphelenmiş olsaydım... Çünkü arabanın kapısını açık bırakmıştı. Şüphelenmediği için rahatça çıkıp gitti" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.