Eda Erdem'in merakla beklenen heykelinin açılışı gerçekleşti

Eda Erdem'in merakla beklenen heykelinin açılışı gerçekleşti
Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli bugün İstanbul'da açılışı gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de forma giyen ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in bugün İstanbul Kadıköy'de merakla beklenen heykelinin açılış töreni yapıldı. Törende Eda Erdem'in heykelinin benzerliği tartışma konusu olurken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın konuşması ise damgasını vurdu.

Eda Erdem Dündar'ın heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadıköy Ülker Stadyumu'nda açılışı düzenlendi. Törene Eda Erdem ailesi ile birlikte katılırken, Fenerbahçe camiasından da Ali Koç, yöneticilerinden Simla Türker Bayazıt ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ katıldı.


"Fenerbahçe'ye her şeyimi adadım"

Eda Erdem Dündar, heykelinin açılışında duygusal bir konuşma yaptı. Erdem "Hayatımda ters giden bir şey olsa hep kafamı kaldırıp tribünlere bakmam yetti. Sizlerden aldığım güç ile Fenerbahçe'ye her şeyimi adadım. Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım ve kulaklarımda 'Ne kaptanlar geldi, ne kaptanlar geçti' bestesi yankılanacak. İyi ki Fenerbahçeliyiz." dedi.

eda-erdem-in-heykel-acilisinda-konusan-federasyon-16924415-5987-m.jpg

Törende TVF Başkanının yaptığı konuşma şaşkınlık yarattı

Eda Erdem Dündar'ın bugün düzenlenen açılış töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın konuşması sosyal medyada gündem oldu. Üstündağ yaptığı konuşmasında; "Eda Erdem kaptan gibi kaptan, adam gibi adam" demesi başta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç olmak üzere herkesi şaşırttı. O sözler karşısında Eda Erdem ise gülümseyerek yanıt verdi.

eda-erdem-in-heykel-acilisinda-konusan-federasyon-16924415-7528-m.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.