Eğitimi her zaman destekleriz

Eğitimi her zaman destekleriz
Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nin üst katında Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu Anadokulu'nun açılışı yapıldı. Anaokulunun yapımına destek veren iş insanı Cevdet Eroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Eğitimi ve çocuklarımızın geleceğini her zaman destekleriz” dedi

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nin en üst katında Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarının çocuklarını bırakabileceği ve eğitim almalarını sağlayabileceği anaokulunun açılışına; Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, İl Milli Eğitim Müdürü İrfan Zeki Er, İl Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Genç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Umutlu, İlçe Sağlık Müdürü Seçkin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Kamu Hastaneler Birliği 6. Bölge Başkanı Mustafa Nuray Namlı, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Levent Yıldırım, BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker ve çok sayıda isim katıldı. 


Çocuklarımızın geleceği önemli


Anaokulunun yapımına katkı sunan bağışçılar Cevdet Eroğlu ve İskender Fındık da açılışa katılan isimler arasındaydı. Damga'ya konuşan iş insanı Cevdet Eroğlu, her zaman eğitimi destekleyeceklerini söyledi. Eroğlu, “Biz eğitimi her zaman destekleriz, kıymet ve değer veririz. Çocuklarımızın geleceği için elimizi taşın altına sokmaktan asla geri durmayız” ifadelerini kullandı.

HABER:

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.