Eğlence Dolu Yaz Spor Okulları kapılarını açıyor

Eğlence Dolu Yaz Spor Okulları kapılarını açıyor
Zeytinburnu Belediyesi’nin 5-16 yaş arası çocuklar için yaz dönemi boyunca ücretsiz olarak hizmet vereceği ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

HABER MERKEZİ- Zeytinburnu Belediyesi’nin 10 farklı branşta eğitim vereceği “Yaz Spor Okulları”nda eğlence dolu yeni bir dönem başlıyor. Zeytinburnu’ndaki okullarda eğitim gören 5-16 yaş arası tüm öğrencileri branş eğitimlerinden ücretsiz faydalanabilecekler.

3.jpg

Yaz Spor Okulları’na 13 – 23 Haziran 2023 tarihleri arasında; www.zeytinburnu.istanbul, Zeytinburnu Belediyesi, Merkezefendi ve Beştelsiz Yüzme Havuz’larındaki kayıt merkezlerinden başvuru yapılarak katılım sağlanabilecek.

2.jpg

10 FARKLI SPOR BRANŞINDA EĞİTİM VERİLECEK

4 Temmuz – 8 Eylül 2023 tarihleri arasında toplam 10 hafta sürecek olan ‘Yaz Spor Okulları’nın 9 haftalık dönemi eğitimle geçecek. Son hafta ise her branşa özel olmak üzere turnuvalar düzenlenecek. Kendi alanında 40 uzman eğitmenle birlikte hizmet verecek olan Yaz Spor Okulu’nda; yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, taekwondo, binicilik, okçuluk, jimnastik, voleybol ve buz pateni branşları yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.