Ekonomist Özgür Demirtaş ile Sabah Yazarı Hilal Kaplan birbirine girdiler

Ekonomist Özgür Demirtaş ile Sabah Yazarı Hilal Kaplan birbirine girdiler
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Sabah Yazarı Hilal Kaplan sosyal medya üzerinde birbirlerine ağır ithamlarda bulundular.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın Akbank’ta iki gündür yaşanan erişim problemine ses çıkarmaması eleştiri yağmurlarını üzerine çekti. Özgür Demirtaş, Twitter üzerinden gelen tepkilere "Zerre kadar zekaları yok bu AKtrollerin. Hiçbir yetkim ve sorumluluğum olmayan, İCRA değil Bağımsız YK üyesi olduğum bankadaki teknik IT ile ilgili arızayı bana bağlamaya çalışırken bir de başarılar ile dolu biyografimi ekliyorlar twite. Sayelerinde tabanları da beni tanıyor" şeklinde karşılık verdi. Demirtaş daha sonra Sabah yazarı Hilal Kaplan'ı da etiketleyerek "Trollerini üzerimden çek" yazınca ortalık karıştı.

Saatlerce TT olmazdım 

Hilal Kaplan Özgür Demirtaş’ın "Trollerini üzerimden çek" paylaşımına Kaplan, “Milyonlarca insan yönetiminde olduğun Akbank tarafından mağdur edilmişken mağdur rolü yapma trol görmek istiyorsan beni hedef gösterdiğin takipçilerine bak. Trollerim olsaydı saatlerdir TT'de olmazdım; varsa bir trolbaşı sensin ekonomist görünümlü şovmen” şeklinde karşılık verdi.

Gazeteci bağımsız olur

Özgür Demirtaş Kaplan’a, geçtiğimiz sene Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın basın toplantısında, Hilal Kaplan Trump’a bir soru sormuş bunun karşılığında Trump ‘Gazeteci olduğuna emin misin?' karşılığını vermişti olayını hatırlatarak “Trump’ın önünde rezil olup rezil olduğunu bile anlayamayacak zekada olmak Hilal: Devletin gazetecisi olmaz. Aynı zamanda Devlet ve Hükümet aynı şey değildir. Gazeteci bağımsız olur. Sen gazeteci değilsin. Ne olduğunu sor kendine” diye yazdı.

CVleri göndermeye devam et

Bunun üzerine Hilal Kaplan’dan “Trump “Devlet gazetecisi misin” demişti; senin gibi Amerikan uşağı olsam öyle demezdi.. Beyaz Saray’da Amerikan Başkanına sorduğum sorudan ancak gurur duyarım. Sen CVleri göndermeye devam et; belki görürler” cevabı geldi.

Yaşanan bu tartışmadan sonra Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya kullanıcıları tarafından TT oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.