Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini şikayet ettiğini söyleyen Ufuk Akçekaya açıklaması: Benim muhattabım değil

Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini şikayet ettiğini söyleyen Ufuk Akçekaya açıklaması: Benim muhattabım değil
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesi ziyareti sırasında elleri arkada görüntülerden dolayı hakkında başlatılan incelemeyle ilgili sorularını yanıtladı. DAMGA İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'in şikayeti yaptığını açıklayan Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya ile irtibata geçip geçmediği sorusu üzerine ise İmamoğlu; 'O benim muhattabım değil' dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet edenin kendisi olduğunu söylemişti. Konu hakkında soruları yanıtlayan İmamoğlu sürecin nasıl başladığını merak ettiğini ifade etti.

Mert'in "Bir vatandaş açıklama yaptı. İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet eden benim diye. Bu gerçek mi, o vatandaşla irtibat kurdunuz mu?” sorusuna İmamoğlu; "O, benim muhatabım değil, kimdir bilemiyorum. Ama CİMER'e şikayet edenler kimdir, merak ediyorum artık. Bu açıklamalardan sonra merak ediyorum. Arkadaşlarıma söyleyeceğim, hukuken bu şikayet süreci nasıl gelişti, nasıl olmuştur, kimlerdir vesaire? Bunun araştırılmasını istiyorum. Buradan da yetkilileri göreve çağırıyorum. Bu bilgiye erişmek istiyorum. Resmi belgelerle bu nasıl olmuştur, ne zaman olmuştur, ne şeklide bu suçlama süreci başlatılmıştır? Artık merak ediyorum." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.