Ekrem İmamoğlu, Uğur Dündar'a "Maestro" dedi; Orkestra şefi sandılar!

Ekrem İmamoğlu, Uğur Dündar'a "Maestro" dedi; Orkestra şefi sandılar!
İstanbul'a gelen Avrupalı belediye başkanları, Ekrem İmamoğlu'nun 'Maestro' diye takdim ettiği gazeteci Uğur Dündar'ı orkestra şefi sandı.

İBB’nin Saraçhane’deki binasındaki buluşmasına İmamoğlu, Floransa Belediye Başkanı ve EUROCİTİES Başkanı Dario Nardella, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, Hannover Belediye Başkanı Belit Onay ile EUROCITIES Genel Sekreteri Andre Sobczak katıldı.

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo yazılı; Utrecht Belediye Başkanı Sharon Dijksma, Linz Belediye Başkanı Klaus Luger ve Hamburg Belediye Başkanı Dr. Peter Tschentscher de buluşmaya video-mesaj yolladı.

Gazeteci Uğur Dünder da İmamoğlu'na destek için gelen belediye başkanları tohlantısına katıldı. Ekrem İmamoğlu, belediye başkanlarına Uğur Dündar'ı tanıtırken 'Maestro' ifadesini kullandı. 

Uğur Dündar o anları sosyal medyadan şöyle paylaştı: "İBB Bşk.@ekrem_imamoglu'na desteğe gelen Eurocities Belediye Başkanlarının toplantısını izleyen gazeteciler arasındaydım. Sn. İmamoğlu konuk Başkanlara beni "maestro"olarak tanıtınca "Orkestra şefi mi?"diye sordular."Keşke öyle olsaydı! 1970'dan beri habercilik yapıyorum!" dedim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.