Ekrem İmamoğlu’ndan Dursun Özbek’e ziyaret

Ekrem İmamoğlu’ndan Dursun Özbek’e ziyaret
Kulüp başkanlarına ziyaretlerini sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün de Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i makamında ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dursun Özbek ve kulüp yöneticilerini ziyaret ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımla duyurdu. Özbek’in 34 sırt numaralı Galatasaray forması hediye ettiği İmamoğlu, Özbek’le iş birliğine devam edeceklerini açıkladı.

gh0akkzwiaavjul.jpg

Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımında; “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ve kulüp yönetimini ziyaret ettik. Gelecek dönem de şehrimizin güzide spor kulüpleriyle iş birliği yapmaya devam edeceğiz.” ifadeleri yer aldı”

33.webp

Özbek’ten Murat Kurum’la olan fotoğrafa açıklama geldi

Öte yandan Dursun Özbek, Ekrem İmamoğlu ile buluşmasında AK Parti İBB adayı Murat Kurum’la basına yansıyan ve gündem yaratan fotoğraf karesi ile ilgili de konuştu. Özbek konuya dair açıklamasında şunları söyle: "Benim başkan olduğum dönemde başkanla son derece güzel ilişkiler içerisindeyiz, Galatasaray'ın görüşleri bu yöndedir. Fotoğrafla ilgili ben başkanın davetine de gitmiştim, o gayriihtiyari bir hareket, söyleyecek bir şey yok”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.