Ekrem İmamoğlu'ndan Kızılay açıklaması! "Yönetim görevden alındığı an bağışlar hızla artar!"

Ekrem İmamoğlu'ndan Kızılay açıklaması! "Yönetim görevden alındığı an bağışlar hızla artar!"
Kızılay’ın azalan kan stokları ile ilgili bir paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu, yönetim görevden alınırsa bağışların artacağını savundu.

Cansev Temuçin - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’ndan “Kızılay” çıkışı! 

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son günlerde büyük sansasyon yaratan Kızılay’ın kan stoklarındaki düşüşe değindi. “Kızılay çok kan kaybetti” başlığı ile kısa bir açıklama yayınlayan İmamoğlu, yönetimin değişmesi gerektiğini ifade etti.

“Yönetime milletin güveni kalmadı”

İmamoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kızılay çok kan kaybetti. Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Bu yönetime milletin güveni kalmadı. Ertelenen ameliyatlar, tükenen stoklar büyük sorun! Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır.”

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayan Kızılay, sadece üç günlük kan stokları kaldığını söylerek herkesi kan vermeye davet etmişti. 6 Şubat Kahramanmaraş Depreminin ilk günlerinde AHBAP’a çadır satışı yapması nedeniyle eleştirilen Kızılay’ın kan stoklarında büyük bir azalma olduğu böylece ortaya çıkmıştı. Özellikle Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a yönelik yükselen tepkiler kuruma karşı vatandaşların cephe almasına neden olmuştu. 

Kızılay ile ilgili dile getirilen son iddialarda ise kan stoklarındaki azalma nedeniyle önemli ameliyatların ertelendiği söylenmişt.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.