Emin Batmazoğlu: Dernekleri hiçe sayıp Esenyurt'tan kaçtılar

Emin Batmazoğlu: Dernekleri hiçe sayıp Esenyurt'tan kaçtılar
Hakkari Derneği’nin açılışında konuşan Esenyurt belediyesi önceki dönem başkan yardımcılarından hukukçu Emin Batmazoğlu, ‘dernekleri önemsemeyenler büyük tokat yedi. Dernekleri görmezden gelenler bu ilçeden kaçıp gitti’ açıklaması yaptı.

Esenyurt Hakkari Derneği hafta sonu açılışını gerçekleştirdi. Çok sayıda siyasinin ve STK başkanının katıldığı açılışa Emin Batmazoğlu’nun açıklamaları damga vurdu.


DERNEKLERLE BİRÇOK PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Derneklerin birileri tarafından itilip kakıldığını belirten Batmazoğlu, ‘Ben Esenyurtluyum. Çocuklarımız bu ilçede doğdu. Bu topraklarda gömüleceğiz. Bu süreçte birlikte yaşama kültürünü, Anadolu kültürünü hep birlikte Esenyurtta taşıdık. Bunun en güzel nişaneleri il derneklerimiz ve birliktelikleri. Geçtiğimiz süreçte görev yaptığım Esenyurtta başarıya ulaşmamızın en önemli katkılarından birisi il derneklerimizdir. Sizlerden aldığımız tavsiyeler, görüşler, öneriler icraatın önemli bölümünü oluşturdu.


DERNEKLERİ KENDİLERİNDEN UZAKLAŞTIRDILAR

Bu birlikteliği kolay sağlamadık. Kurduk, başladık, geliştirdik ve bu oluşturduğumuz birlikten rahatsız olanlar oldu. Görmezden gelenler oldu. Ötelendik, itelendik. Yapmayın dedik yaptılar, ikaz ettik dinlemediler. Ama dernekler gerekeni yaptı. Çok uyardık. Bunları itelerseniz öyle bir tokat yersiniz ki, öyle bir şamarla karşılaşırsınız ki soluğu başka yerde alırsınız dedik. Biz bugün hep birlikte buradayız, Hakkari Derneğinin açılışında göğsümüzü gere gere oturabiliyoruz ama onların hiç biri bugün Esenyurtta yok. Esenyurtta bu birlik ve beraberliği devam ettirirsek bundan çok daha güzel noktalara erişeceğiz. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sizlere de büyük görevler düşüyor. Esenyurtun geleceği ile alakalı yönetilmesine kendimiz karar vereceğiz’ açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.