Emine Gülizar Emecan Bahçelievler’e değer katmaya geliyor!

Emine Gülizar Emecan Bahçelievler’e değer katmaya geliyor!
CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, yerel seçimlere saatler kala seçim gezilerini sürdürüyor.

“Bahçelievler’e Değer” sloganı ile yola çıkan ve 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idari seçimlerinde CHP’den Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Emine Gülizar Emecan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

“1 Nisan sabahında ayrımın olmadığı bir Bahçelievler”

Geçtiğimiz gün, Bahçelievler Kadın Destekleme Derneğini ziyaret eden Emine Gülizar Emecan, dernek başkanı Selma Işkın ve yönetimi ile bir araya gelerek misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu. Görüşme sırasında konuşan Emecan; “Bahçelievler’imiz kadın emeği ile güzelleşecek, kadınların sosyal alan ve istihdama katılmasının önündeki engelleri kaldıracak politikalar üretiyoruz. 1 Nisan sabahında Bahçelievler’de hiçbir ayrımın olmadığı bir yaşam için var gücümüzle çalışacağız!”

gj1q13hxqaeacmt.jpeg

"El ele daha yaşanabilir bir Bahçelievler"

Öte yandan dernek ve esnaf ziyaretlerini de sürdüren Emine Gülizar Emecan, Bulgaristan Türkleri Deliorman Kültür Derneğini ziyaret etti. Dernekte hemşehrilerinin yanı sıra dernek Başkanı Yusuf Yusufoğlu, yönetim ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Emecan; “ Tüm hemşehrilerimize samimi yaklaşımları için çok teşekkür ederim. Bahçelievler’imizin her köşesini daha da güzelleştirmek için bir aradayız. El ele daha yaşanabilir bir Bahçelievler için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

gj0s3n5xiaa3go1.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.