Emniyet şeridini kapatan TIR şoförüne çakarlı araçlardan tepki gecikmedi!

Emniyet şeridini kapatan TIR şoförüne çakarlı araçlardan tepki gecikmedi!
İstanbul'da trafikten kaçmak için emniyet şeridini kullanan araçlara bir TIR şoförü ilginç bir yöntem uygulayarak yolu kapattı. O anları kayıt altına alan şoförün başına gelenler ise şaşkınlık yarattı.

İstanbul'da günün her saati trafikte yoğunluk yaşanması sürücüleri adeta canından bezdirirken bazı uyanık sürücüler ise tercihini emniyet şeridini kullanmakta buluyor.

TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde emniyet şeridini kullanan sürücüler bir TIR şoförünü adeta çileden çıkardı. TIR şoförü, sürekli çakarlı araçların emniyet şeridini kullandığını görünce yolu kapatıp araçların geçişini engellemek istedi.

O anlarda emniyet şeridinin gereksiz kullanımını kapatmaya çalışan TIR şoförü, arkasından gelen çakarlı aracın önünü kesmesiyle bir anda gerginlik yaşandı.

Emniyet şeridine çakarlı araç tartışması!

TIR'ın önünü kesen bir çakarlı aracın sürücüsü, yolda aracını bırakıp TIR şoförüyle tartışmaya başladı. O sırada TIR şoförü emniyet şeridini kullanmamaları konusunda ikazda bulunurken, çakarlı aracın sürücüsü "Sana mı kaldı" diyerek tepki gösterdi.

O anlarda TIR'ın içerisinde bulunan araç kamerası tartışma anlarını kaydederken, çakarlı aracın sürücüsü TIR'ın plakasını alarak şikayette bulunacağını söyledi. Emniyet şeridinde çakarlı araçların peş peşe ilerlemesi ise an bean görüntülendi.

İşte yaşanan o anlar...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.