Erdal Nas: Koç gibi belediye başkanı olacağım!

Erdal Nas: Koç gibi belediye başkanı olacağım!
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Erdal Nas, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimde partisinden Avcılar belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Erdal Nas, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimde partisinden Avcılar belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe binasında çok sayıda partilinin desteğiyle yola çıktığını duyuran Nas, “Erzincan'dan, Avcılar'a uzanan bir siyasi hayatım var. Ben sizlerin yetiştirdiği büyük CHP ailesinin kuzusuyum. Şimdi bu kuzudan bir koç olur diyorsanız, koç gibi bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” dedi.

Yerel seçimlerde partisinden belediye başkan aday adayı olan ve CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Erdal Nası, çok sayıda partilinin katılımıyla görkemli bir şekilde aday adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi. CHP Avcılar İlçe Binası'nda geniş bir kitleye seslenen Erdal Nas, Avcılar için güzel bir yola çıktıklarını vurgulayarak, “Gece gündüz, soğuk sıcak ve yağmur, çamur demeden sokaklarda, meydanlarda, sandıklarda, mahallelerde, seçim kurullarında sandıklar üzerinde yatan, kuruluştan kurtuluşa cumhuriyetimizi inşa eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendisine rehber edinmiş, vefakar örgütümüz, CHP'li ailem, 72 milleti kendisine komşu etmiş, Avcılarlı hemşehrilerim dostlarım, yeni bir yolculuğa adım atıyoruz” diye konuştu.

32lk4kl32j4k23jklj4lk32.webp

CHP'li aileme teşekkür ediyorum

Avcılar'ın cumhuriyet kenti olduğunu söyleyen Nas, buna katkı veren her bir CHP'liye de teşekkür etti. Nas, “Cumhuriyetin kenti Avcılar'dan sesleniyorum. Atatürk'ün bizlere emanet ettiği laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacağız. Partimiz ilçe, il kongrelerini ve büyük kurultayını tamamladı. Şimdi seçim sürecine girdik. Partimize emek ve değer veren herkese teşekkür ediyor, yeniden göreve seçilenlere de başarılar diliyorum. İlçe başkanlığı yapmak büyük bir onurdur. Bana bu onuru yaşatan CHP'li aileme ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, her birinin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Hayatımı CHP'ye adadım

Çocukluktan beri partili olduğunu anlatan Nas, “Demem o ki ailemin tüm fertleriyle kendimi partisine adamış bir insanım. Bütün bir çocukluğum, gençliğim partimizde geçti. Partim bana bir okul, aile ve sığınacak bir liman oldu. Ben de sizler gibi partimizin evladı ve çocuğuyum. Kiminiz kardeşim, kiminiz ağabeyim, kiminiz ablam. Hepimizin hedefi aynı. Her birinizle yol arkadaşı olduğum için gururluyu, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

32jk32k423k4h-001.webp

Ben sizin kuzunuzum

CHP örgütüne çok şey borçlu olduğunu kaydeden Erdal Nas, “Erzincan'dan, Avcılar'a uzanan bir siyasi hayatım var. Ben sizlerin yetiştirdiği büyük CHP ailesinin kuzusuyum. Şimdi bu kuzudan bir koç olur diyorsanız, koç gibi bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

En az 25 belediye kazanacağız

31 Mart 2024 seçimi için de iddialı konuşan Erdal Nas, “Sizin kardeşiniz ve dostunuz olarak kendimi CHP'li ve Avcılarlı aileme teslim ediyorum. Siz parti örgütüne ve Genel Başkanımız Özgür Özel'e söz veriyorum; Avcılar'da halkçı belediyecilik uygulamalarını artıracağız, İstanbul'u halkçı belediyecilikle buluşyuran İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu güçlü bir oy ile tekrar kazandıracağız. Yapacağımız kapsamlı seçim çalışmaları ile İBB seçimlerine en büyük oy katkısını Avcılar'dan sağlayacağımıza söz veriyorum. İBB Meclisi'nde çoğunluğu alacağız ve söz olsun ki İstanbul'da en az 25 belediye kazanacağız” dedi.

Avcılar marke kent olacak

Avcılar'da değer katacak işlere imza atacaklarını söyleyen ve kentsel dönüşüm konusunda da çok yol alacaklarının altını çizen Erdal Nas, “Avcılar'ımızı uzun yıllardır biz yönetiyoruz. Geçmişin mirasını alacağız üzerine yeni şeyler koyarak gelecekte adından söz ettiren marka kenti kuracağız. Avcılar yükselen bir değer olacak. Avcılar'ı depremle anılan bir kent olmaktan çıkaracağız. Bugüne kadar yapılan çalışmaları alkışlıyoruz. Şimdi geçmişten beslenerek daha da güçlü bir modelle kentsel dönüşümü de daha kapsayıcı yapacak ve hızlandıracağız. Avcılar kentsel dönüşümünü bitirmiş, alt yapısını çözmüş, kadınların ve çocukların nefes aldığı, kütüphaneleri, sosyal alanları olan, tarihi dokunun ortaya çıkarıldığı, modern bir kent olacak. Size söz Avcılar insan dostu bir kent olacak” şeklinde konuştu.

Avcılar'da her şey çok güzel olacak

Avcılar'da her şeyin çok güzel olacağını anlatan Nas, “Avcılar kardeşlik şehri olacak. Avcılar; Razgart'tan, Tokat'tan, Kırcaali'den, Amasya'dan, Selanik'ten, Erzincan'dan, Filipe'den Çorumdan, Burgaz'dan, Antalya'dan, Rusçuk'tan Kars, Ardahan, Iğdır'dan her memleketten insanımızın yaşadığı bir şehir. Avcılar 72 millete kucak açmış kardeşliğin şehir. Size söz Avcılar'da her şey çok daha güzel olacak” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.