Erdoğan’dan örgüte “İstanbul” talimatı! O isim hala masada…

Erdoğan’dan örgüte “İstanbul” talimatı! O isim hala masada…
31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken AK Parti’de İstanbul adayını belirleme çalışmaları sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı geri almak isteyen AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yerel seçim çalışmalar hız kazandı. Parti teşkilatlarına İstanbul’un kazanılması için yoğun çalışılması yönünde bir talimat veren Erdoğan’ın kafasındaki adayın kim olduğu ise merak konusu oluyor..

Örgüte İstanbul talimatı

Cumhuriyet’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’u CHP’den geri almak için yoğun bir çalışma başlattı. Partisinin il ve ilçe örgütlerinin yanı sıra kadın ve gençlik kollarına da talimat veren Erdoğan, yerel seçim için çalışmalara başlanmasını istedi.

İstanbul için herkes sahaya!

Teşkilatın İstanbul’da “çalınmadık kapı, sıkılmadık el” bırakmamasını isteyen Erdoğan, milletvekilleri başta olmak üzere tüm örgütün İstanbul’da sahaya inmesini talep etti.

Masadaki isim kim?

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayını da henüz belirleyemeyen AK Parti’de masadaki isimler de konuşulmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ismini halen masada tuttuğu belirtilirken, İBB adayının en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılması planlanıyor.

“31 Mart çok önemli” demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde yaptığı konuşmada; “31 Mart çok önemli. Yeniden İstanbulumuzu, Türkiyemizi aslına rücu ettirmek için 31 Mart çok önemli” diyerek megakentin kazanılmasının önemini bir kez daha dile getirmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.