Eren'ler hiç bitmeyecek

Eren'ler hiç bitmeyecek
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” isimli filmi Başakşehirlilerle birlikte seyretti. Ülkemizde Eren’lerin hiçbir zaman bitmeyeceğini söyleyen Kartoğlu, “Kahramanlıklarımızın unutulmaz hikâyesini bir kez daha izleme fırsatımız oldu” dedi

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerle kahraman Mehmetçiğimizin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatıldığı “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi büyük beğeni topladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun sosyal medya hesapları üzerinden filmi Başakşehirlilerle birlikte izleme daveti yoğun katılımla karşılık buldu. Başakşehirliler, Mall of İstanbul alışveriş merkezindeki sinema salonunu tamamen doldurdu. Başkanı Yasin Kartoğlu filme, eşi Kübra Kartoğlu, çocukları Beren ve Yusuf ile birlikte geldi.


 

Gözyaşlarımı zor tutuyorum

Kahramanların destansı hikâyesini bugün bir kez daha gördüklerini söyleyenBaşkan Kartoğlu, “ Bugün çok duygulandım ve gözyaşlarımı zor tutuyorum. Çocuklar da aynı şekilde etkilendi. Bizleri yalnız bırakmayan Başakşehirli komşularımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte şehit Eren Bülbül ile Ferhat Gedik’in kahramanlıklarını ve unutulmaz hikâyesini bir kez daha görerek şahit olduk. Biz diyoruz ki; Eren’ler yalnız değil. Biz biliyoruz ki Ferhat’lar yalnız değil. İyi ki varsın Eren, iyi ki varsın Astsubay Ferhat Gedik. Bu ülkede Eren’ler ve Ferhat’lar hiçbir zaman bitmeyecek. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Onların sayesinde vatanımızın ve bayrağımızın bütünlüğü ayakta kalacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.