Erhan Güzel: Bakan var alan yok!

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, Perşembe Pazarı'nı ziyaret etti. Güzel, her şeyin ateş pajası olduğunu, insanların tezgahlara ancak bakarak gezdiklerini belirterek, “Maalesef Ramazan'da pazar el yakıyor” dedi.

OKTAY APAYDIN- Perşembe Pazarı ziyaretinde hem esnaf hem de Çatalcalıların pahalılıktan dertli olduğunu gören CHP adayı Erhan Güzel, bu seçimde iktidarın uyarılması gerektiğini belirterek, “Ülkenin sahibi sizlersiniz. Sizi bu hale düşürenlere ve bu kötü gidişe kırmızı kart gösterin" dedi. Güzel, “Pazarımız, ilçemizdeki ticari hayata güç katsa da yapısı ve ulaşımı ile birçok sorunu var. Göreve geldiğimizde; Çatalca'mıza modern kapalı pazar kazandırarak gerek pazarcı esnaflarımızın gerekse de hemşehrilerimizin konforunu artıracağız. İlçemize tüm toplu taşıma seferlerinin tek noktadan gerçekleştiği minibüs terminalini kazandırarak ilçemizin toplu ulaşımını sistemli hale getireceğiz” diye konuştu.

b1.jpg

İftarı Binkılıç'ta yaptı

Erhan Güzel, pazar ziyaretinin ardından iiftarı Binkılıç Mahallesi'nde yaptı. Binkılıç'ta Savaşan ailesinin konuğu olan Güzel, “Misafirperverliğinden ötürü kıymetli ağabeyim Gökay Savaşan ve ailesine teşekkür ederim" diye konuştu. Güzel, “Beş yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları yaptıkları yardımlarla Çatalca'da üretim yapan hemşehrilerimize uzanan el oldu. Biz de yapacağımız projelerle ilçemizi, İstanbul’un tarım ambarı ve kurbanlık kesim merkezi yapacağız" şeklinde konuştu. “Göreve geldiğimizde; Hayvancılık eğitim ve araştırma merkezini hayata geçireceğiz” diyen Güzel, “Toplu taşıma seyahatlerinin tek merkezde olmasını sağlayan minibüs terminalini hayata geçireceğiz. Meslek eğitim merkezi ile kadın girişimcilik ve inovasyon merkezini inşa edeceğiz. Çatalca çok güzel olacak. Üreten kent Çatalca'yı yaşama geçirececeğiz” ifadaelerini kullandı.

b2.jpg

Planlar revize edilecek

Erhan Güzel son olarak Hallaçlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çatalca’da kurulacak olan tüm kooperatifleri destekleyecek ve güçlendireceklerini belirten Güzel, “Üreticilerimizin birlikte hareket ederek alım maliyetlerini düşürmesi, satış ve karlılığın yükseltilmesini sağlayacağız.
Kadın kooperatiflerinin kurulmasını teşvik edecek, onlara el emeği ve parça başı işlerde destek olacağız. Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşanan imar sorununu, imar planlarına yapacağınız revizelerle ortadan kaldıracağız” dedi.

b3.jpg

b4.jpg

b5.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.