Erhan Güzel: Güzel günler göreceğiz

Erhan Güzel: Güzel günler göreceğiz
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, "Daha güzel günler göreceğiz. Görmek için de durmadan çalışıp koşacağız. Çatalca'yı marka kent haline getireceğiz” açıklamasını yaptı.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, seçim öncesi her fırsatta geldiği Perşembe Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Güzel, “Her hafta perşembe günü kurulan halk pazarımızda vatandaşlarımızla buluşmaya devam ederken, bizlere gösterdikleri ilgi ve sevginin artması bizleri çok mutlu ediyor. Daha güzel günler göreceğiz. Görmek için de durmadan çalışıp koşacağız. Çatalca'yı marka kent haline getireceğiz” açıklamasını yaptı.

Sorunları biliyoruz

Çatalca'nın sorunlarını çok iyi bildiklerini dile getiren Erhan Güzel, “Ekibimizle birlikte canhıraş çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarına çözüm üretiyoruz. Göreceksiniz, Çatalca Belediyesi'nin bvu yönetimi İstanbul'un en çalışkan yönetimi olacak. Çok güzel işler başaracağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumlu bir süreç yöneteceğiz. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde, ciddi bir çalışma temposu yakalayacağız. 5 yılın sonunda bütün vatandaşlarımız belediye yönetiminden memnun kalacak” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.