Erhan Güzel: Hizmette ayrım yapmayacağız

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, "Hizmette ayrım yapmayan ve Çatalca'mızda yaşayan herkesin sesinin olacağı bir belediye yönetimi olmaya geliyoruz” dedi.

OKTAY APAYDIN- CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, Gökçeali ve Subaşı mahallelerini ziyaret etti. Yapacaklarını tek tek anlatan Güzel "İşletme kuran girişimci kadınlara belediye vergi destekleri verilecek. Belirli kotalarda kadın istihdamı sağlayan işletmelere belediye vergi indirimleri verilecek" diye konuştu. “Hizmette ayrım yapmayan ve Çatalca'mızda yaşayan herkesin sesinin olacağı bir belediye yönetimi olmaya geliyoruz” diyen Kurum, “Göreve geldiğimizde; çiftçilere eğitim destekleri sağlayarak daha verimli ürün elde etme yöntemlerini bulmalarını kolaylaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Üreten kent Çatalca

Güzel, "Üreten Kent Çatalca" vizyonu" ile Çatalca’da kurulacak olan tüm kooperatifleri destekleyecek ve güçlendireceklerini vurguladı. Üreticilerle birlikte hareket ederek alım maliyetlerini düşürmesi, satış ve karlılığın yükseltilmesini sağlayacaklaırını belirten Güzel, "Hemşehrilerimizin eski kalan imar planlarını düzenleyerek, üreticilierimiz besi organize sanayi yapısını hayata geçireceğiz" diye konuştu. Gökçeali Mahallesi'nde konuşan CHP'li başkan adayı Güzel, "Göreve geldiğimizde, imar planlarına yaptığımız revizelerle tüm mahallelerimiz eşit şartlara kavuşacak" diye söz verdi. Güzel; İşletme kuran girişimci kadınlara belediyeden vergi destekleri verileceğini, belirli kotalarda kadın istihdamı sağlayan işletmelere belediye vergi indirimleri sağlanacağını da açıkladı.

i33.jpeg

Gençlere söz verdi

Erhan Güzel, "Özellikle gençlerimize iş hayatına hazırlık ve meslek becerilerini kazanmalarını sağlayan eğitimler vereceğiz. Kariyer danışmanlığı, istihdam destek, girişimcilik ve işletme yönetimi, kalite ve standartların artırılması birimleri kurularak eğitimler vereceğiz. Gençlerimizin meslek sahibi, işverenlerin nitelikli personel bulma süreçlerinin kolaylaştırılması sağlayacağı. Çatalca çok güzel olacak. Planlı kent Çatalca'yı yaratmak için tam yol ileri. İstanbul başardı. Çatalca'da başaracak” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.