Erhan Güzel: Kadınlar baş tacımızdır

Çatalca'da CHP Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel Kestanelik mahallesinde kadınlarla bir araya geldi.

Başkan adayı Güzel " Kendilerine Çatalca’da hayata geçirmek istediğimiz yönetim anlayışını tüm yönleriyle anlattık, fikirlerini aldık. Göreve geldiğimizde, uygulayacağımız projelere Çatalcalı kadınlarımızın fikirleri ve bakış açıları yön verecek. Çatalcalı kadınlar, altın çağın doğuşunda baş rol oynayacak." şeklinde konuştu.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel yaptığı açıklamada "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki kadının olmadığı yerde bir şeyler eksiktir. Kadınsız devrim olmaz, seçimde olmaz. Onlarla beraber çok güçlü bir biçimde 31 Mart'taki iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz" diye konuştu.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk kadını dünyanın en münevver, en faziletli ve en ağır kadını olmalıdır. Ağır siklette değil, ahlakta, fazilette ağır, vakur bir kadın olmalıdır. Türk kadınının vazifesi, Türk'ü zihniyetiyle, azmiyle muhafaza ve mudafaaya kadir nesiller yetiştirmektir" sözlerini anımsatan CHP Başkan adayı Güzel açıklamalarını Atatürk'ün şu sözleriyle noktaladı:

"Bizce, Türkiye Cumhuriyeti anlamınca kadın, bütün Türk tarihinde olduğu gibi bugün de en muhterem mevkide, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir varlıktır. Kadın varlığı, ulusun bin bir noktadan temelidir! Artık, kadını süs tanımak fikrini tazelemek doğru değil! Şuna kani olmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. "

c2.jpg

c3.jpg

c4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.