Erkekliğe ilk adımı attılar

Erkekliğe ilk adımı attılar
Türk Kızılay Bakırköy Şubesi’nin bu sene ikincisini düzenlediği sünnet şöleninde 29 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen etkinlikte, çocuklar ve aileleri oyunlar, gösteriler ve ikramlarla doyasıya bir gün yaşadı

Türk Kızılay Bakırköy Şubesi’nin 2’ncisini düzenlediği sünnet şöleni tamamlandı. 4 Temmuz’da Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen sünnet şöleni etkinliğinde aileler ve çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Oyunların, gösterilerin ve ikramların yer aldığı sünnet şöleni çocukların ve ailelerinin hafızalarında yer aldı. Sünnet edilen 29 çocuk ve ailesi Veliefendi Hipodromu Piknik Alanı’nda bir araya geldi. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü polis korteji ile başlayan etkinlik, Kızılay Bakırköy Şube Başkanı Nurullah Yıldırım ve Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Zülfiye Füsun Kümet ve diğer davetlilerin kürsüde yaptığı konuşmaların ardından, çocuklar ve ailelerine yemek dağıtımı, çocukların hediyelerinin teslim merasimi, palyaço gösterisi, oyunlar, ikramlar ve şarkılar ile devam etti.

Teşekkür etti

Türk Kızılay Bakırköy Şube Başkanı Nurullah Yıldırım yaptığı konuşmada, “Dayanışma, birlik ve beraberliği güçlendiren bu hayırlı hizmetin başlatılmasında ve devam ettirilmesinde sürekli destek olan Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Zülfiye Füsun Kümet’e, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü’ye, Bakırköy Müftülüğüne, siyasi parti temsilcilerine, STK başkanlarına, Bakırköy mahalle muhtarlarına, çocukların sünnetini gerçekleştiren Türk Kızılay Bakırköy Niyazi Ali Rıza Mete Tıp Merkezi ve Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi yönetici ve doktorlarına, etkinliğin gerçekleştirildiği mekanı sağlayan Türkiye Jokey Kulübü yönetici ve çalışanlarına, Türk Kızılay Bakırköy Şubesi kadın kollarının her bir üyesine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.