Erol Karapınar: Çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum

Erol Karapınar: Çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum
İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Adayı Erol Karapınar çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart seçimlerine bir haftadan kısa bir süre kala Bizimkent Toplu Yapı Yönetimi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Karapınar, projelerini anlattı.

31 Mart seçimlerine bir haftadan az bir süre kaldı. Adaylar da bölgelerindeki temaslarını sürdürüyor. İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Adayı Erol Karapınar da ekibiyle birlikte ilçe sakinlerini ziyaretlerine ve onları dinlemeye devam ediyor. Karapınar son olarak Bizimkent Toplu Yapı Yönetimi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıp vaatlerini aktardı.

Daha iyi bir Beylikdüzü

Ziyaret sonrası konuşan İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Adayı Erol Karapınar; "Bugün Bizimkent Toplu Yapı Yönetimi'nde vatandaşlarımızla buluştuk. Daha iyi bir Beylikdüzü için destek ve dualarını istedik. Misafirperverlikleri için meclis üyesi adaylarımız Bizimkent Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Sn. Taha Atasavun ve Ada Başkanı Sn. Nurcan Polat başkanlarımızın şahsında tüm komşularımıza teşekkür ederim. Çok az bir zaman kaldı. 1 Nisan sabahında yeni yönetimiyle bir Beylikdüzü'ne uyanacağımızı umuyorum. Belediyecilik anlayışımızı iyi anlattığımı düşünüyorum. Çalışmalarımızın karşılığını da alacağımıza da inancım tam" dedi.

cdfb553d-2424-453b-96be-15711a8635ca.jpg

7206dcf6-b1bd-4107-9e79-d36c5e7c90dc.jpg

04310726-0efa-431d-91b4-cf53a99ed2f8.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.