Erol Karapınar: Planlama yaptık

Erol Karapınar: Planlama yaptık
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği üyeleri ile bir araya gelen İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başakan Adayı Erol Karapınar, “Kıymetli ailelerimizle birlikte inşa etmek üzere planlamalar yaptık” dedi

BARIŞ KIŞ- İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başakan Adayı Erol Karapınar, Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği üyeleri ile bir araya geldi. “Kıymetli annelerimizle buluştuk, dertleştik ve dezavantajlı ailelerimiz, kadınlarımız, genç ve çocuklarımız için neler yapabileceğimizi istişare ettik” diyen Karapınar, “Daha iyi yarınları kıymetli ailelerimizle birlikte inşa etmek üzere planlamalar yaptık. Davetimize katılımlarından dolayı Dernek Başkanı Sayın Dilek Bozkurt Hanımefendinin şahsında tüm dernek üyesi değerli annelerimize, ailelerine ve sevgili çocuklarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Birlikte inşa edeceğiz

Karapınar, “Göreve geldiğimizde tam tasarruf politikamız ve sıfır israf anlayışımızla mevcut belediye bütçemizi doğru yönetecek, verimli bir bütçe yönetimi ile kaynak yaratacak ve bu kaynakla en öncelikli projelerimizden biri dezavantajlı çocuklarımıza ve annelerine yönelik bir kadın ve çocuk konuk evi inşa etmek olacaktır. Bahçesi, oyun alanları, bostanı ve evcil hayvanlarıyla tam bir rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek bu Konuk Evi ile dezavantajlı ailelerimizi destekleyecek ve onların hayatlarına pozitif katkı sunacağız. Daha iyi yarınları Beylikdüzü’nde birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Kaynak:BARIŞ KIŞ-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.