Esenler'de tiyatro keyfi

Esenler'de tiyatro keyfi
Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Akşamları etkinlikleri, her yaştan Esenlerliye açık havada tiyatro keyfi yaşatıyor. Açık havada sahnelenen tiyatro oyunlarının ilki Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden "Şoför Nebahat" oldu

Esenler Belediyesi, Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında 7’den 70’e herkesi kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Konserler ve yazlık sinemanın ardından bu kez açık havada tiyatro etkinlikleri Esenlerlilerin beğenisine sunuldu. Açık hava tiyatrolarından ilki Şoför Nebahat, önceki akşam yüzlerce Esenlerliyi Dörtyol Meydanı’nda buluşturdu. Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı oyunda Çiğdem Tunç ve Murat Parasayar’ın yanı sıra Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal rol aldı. 1960’lı yılların nostaljik esintilerini taşıyan oyun, seyircilerden tam not aldı.

Ailece geldik
Patlamış mısır ikramının yapıldığı tiyatro gösterimini seyretmeye gelen Gökhan Kaplan, “İş çıkışı güzel bir etkinlik yapmak istemiştik arkadaşlarımla. Sonrasında böyle bir tiyatronun sahneleneceğini duyduk ve buraya geldik. Çok keyif aldık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ev hanımı Hacer Özgün ise “Belediyemizin bu tarz etkinliklerini severek takip ediyorum. Sıcak havalardan ötürü evlerimizde bunalmıştık. Ailece geldik. Hem oyun hem atmosfer hem de ikramlar çok güzeldi” diye konuştu. 20 yaşındaki Eren Aydın ise tiyatroya bir hayli meraklı olduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Tiyatroyu çok seviyorum. Şoför Nebahat oyunu gerçekten çok iyiydi. Diğer oyunlara da geleceğim. Herkese teşekkür ediyorum.” Esenler Yaz Akşamları açık hava tiyatrosu, ‘İki Gönül Bir Olunca’, ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ ve ‘Şöhret Basamakları’ oyunları ile tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.