Esenyurt Belediyesi'nden online sınav desteği

Esenyurt Belediyesi'nden online sınav desteği
Esenyurt Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle Lise ve Üniversite giriş sınavlarına evlerinde hazırlanan gençler için ücretsiz online deneme sınavları düzenliyor

Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Koronavirüs salgını nedeniyle, okulları kapatılan öğrencilere online sınavlarla destek oluyor. Merkez, evde uzaktan eğitime devam eden öğrenciler için Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) , Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Liseye Giriş Sınavlarını (LGS) online olarak düzenliyor. Müfredata uygun olarak hazırlanan sınavlarda, öğrenciler lise ve üniversiteye giriş sınavı öncesi kendilerini ölçme ve eksik kaldıkları konuları tamamlama fırsatı yakalayacak.

Gün boyu erişime açık olacak
21 Mayıs Perşembe günü Esenyurt genelinde online olarak yapılacak TYT-AYT ve LGS sınavları gün boyu erişime açık olacak. Sınava katılmak isteyen öğrenciler, sınav günü ogrenci.limitledene.com adresinde yer alan formu doldurup, Esenyurt Belediyesini seçerek sisteme kolayca giriş yapabilecek. Sınav sonrası soruların çözümleri, online olarak yapılabilecek. Öğrenciler cevap anahtarına ve çözümüne kolayca ulaşabilecek. Soruların çözümünün anlatıldığı video web sitesinde canlı olarak yayınlanacak. Sonuçlar ise, üç gün içinde öğrencilerle paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.