Esenyurt Kaymakamı Çobanoğlu’ndan Başkan Özer’e ziyaret

Esenyurt Kaymakamı Çobanoğlu’ndan Başkan Özer’e ziyaret
31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Özer ve Çobanoğlu, DAMGA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Mehmet Mert - DAMGA ÖZEL / Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından seçilen adaylar mazbatalarını alarak görevlerine koyuldu. Geçtiğimiz gün koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt’tan devrelen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer makamında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Özer’i ziyaret eden ilk isimlerden biri Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu oldu.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, ilçede seçimlerin büyük bir demokratik olgunluk içerisinde geçtiğini dile getirdi.

“Esenyurt’ta seçimler huzur ortamı içinde geçti”

Çobanoğlu, ilçede seçimlerin sorunsuz geçmesiyle ilgili sorulan soruya; “Esenyurt halkının demokratik olgunluğu nedeniyle kazasız, belasız, bütün paydaşların, başkan adaylarının ve ilçe başkanlarının desteğiyle seçimler Esenyurt’ta huzur ortamı içerisinde geçti. Bu nedenle herkese tek tek teşekkür ediyorum.” diyerek yanıt verdi.

“Esenyurt’taki sorunların sebebi nüfus”

Esenyurt ilçesinde yaşanan sorunların çoğunun nüfus yoğunluğu ile ilgili olduğunu belirten Çobanoğlu, 1 milyondan fazla insanın yaşadığı yerde sorun olmaması mümkün değil. Yeterli altyapı olmayınca insanlar geriliyor. Eğitim kültür düzeyini artırmak için de Esenyurt’ta gerekli çalışmaları yapacağız.

Özer: Uyum içerisinde çalışacağız

Kaymakam Çobanoğlu’nun ardından söz alan Başkan Özer de ziyaretinden dolayı Çobanoğlu’na teşekkürlerini sundu. Seçim sürecinden önce Çobanoğlu ile tanıştıklarını ifade eden Özer, Çobanoğlu’nun Esenyurt için şans olduğunu vurgulayarak uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi..

“Seçimler şölen havasında tamamlandı”

Ahmet Özer açıklamalarına şöyle devam etti: Esenyurt’ta seçimler büyük bir demokratik olgunlukla adeta bir şölen havası içerisinde tamamlandı. Halk son sözünü söyledi, kararını verdi. Bunda emeği olan başta kaymakamımıza, emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Seçime giren tüm partilerin adaylarına ve ilçe başkanlarına bu olgunluktan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Esenyurt halkına gösterdikleri olgunluk için ve bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Güvenlerine layık olmaya çalışacağız. Dünden itibaren gece gündüz çalışmaya başladı. Seçimin başta Esenyurt’umuz olmak üzere hayırlı olmasını diliyoruz.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.